FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Mirel Rădoi a prefațat meciul din Supercupă cu ASA și a anunțat liderii din vestiar

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 18:32

Mirel Rădoi a susținut conferința de presă dinaintea Supercupei României dintre Steaua și ASA.

"E un meci important pentru ambele cluburi. Sper ca ambele formații să facă un meci foarte bun și să bucurăm oamenii care vor participa la acest spectacol. 

Am oarecare emoție înaintea acestui meci, dar important e ce va arăta echipa pe teren, nu ce simt eu. Ar fi foarte important să cîștigăm acest trofeu, mai ales pentru jucători. Le-am explicat și jucătorilor că nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după problemele celor de la ASA. Au jucători cu experiență. Terenul nu se prezintă într-o condiție foarte bună și am decis să-l menajăm.

Dan Petrescu are o misiune grea pentru că va trebui să-și motiveze jucătorii, însă are și un plus prin faptul că a adus jucători foarte buni și cu experiență. Cred că plecăm cu prima șansă", a spus Rădoi.

Sînt mai mulți jucători care pot prelua poziția lui Tănase în vestiar: Varela, Stanciu, Chipciu, Gabi Tamaș. Pe teren va fi ceva mai greu pentru că era un jucător foarte bun și va trebui să-i căutăm un înlocuitor."

Steaua va juca împotriva vicecampioanei ASA Tîrgu Mureș în Supercupa României mîine, de la ora 21:00, în direct pe ProTV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ortega
ortega  •  07 Iulie 2015, 23:09

Și litara p o cenzurați ? Penibililor ...

ortega
ortega  •  07 Iulie 2015, 22:42

Totuși Radțoi are o meclă zămbitoare , ***robabil i-a transmis STĂPÂNUL , că n-o să-l dea afară , dupa catastrofa cu Trencinul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  07 Iulie 2015, 22:39

Mirel Rădoi a prefațat meciul din Supercupă cu ASA și a anunțat liderii din vestiar ... Liderii ? În *** aia nu există decât un lider alpha și omega m***.. Ghiciți voi cine-i ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează