FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Profită FRF şi Gheorghe Mustaţă! » Scandal pe bilete şi invitaţii la finala Cupei României

A fi lider al galeriei Stelei continuă să fie o afacere
A fi lider al galeriei Stelei continuă să fie o afacere

Articol de - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 22:28

Federaţia a păstrat bilete şi invitaţii la finala Cupei, Steaua şi Astra au făcut scandal fiindcă au rămas cu cîte 50 de invitaţii.

Steaua şi Astra au, împreună, 100 de invitaţii la finala Cupei României. Iar Federaţia, sute de loje plus încă 5.000 de bilete!

Cluburile au fost anunţate iniţial că vor primi mai multe invitaţii, dar FRF le-a mai "tăiat" din porţii zilele trecute. Finalistele s-au enervat şi au ameninţat "Casa Fotbalului": "Nu e meciul «naţionalei», e Steaua-Astra, nu puteţi să ne chemaţi pe stadion doar ca să distrăm Federaţia!".

Şi campioana, şi formaţia de pe locul 2 din Liga 1 apucaseră să invite la meci sponsori şi alţi parteneri, dintre care au avut de triat în momentul în care au aflat că li s-a mai tăiat din locuri.

Federaţia a oprit 2.000 de tichete pentru "obligaţii contractuale", 550 pentru membrii afiliaţi plus peste 1.000 de bilete către Primărie, Ministerul Tineretului şi Sportului, foşti internaţionali, persoane cu dizabilităţi, cazuri sociale.

Pe lîngă suta de invitaţii, finalistele au mai luat 21.800 de bilete pentru galerii. Cota Stelei, 13.000, a ajuns la liderul galeriei, Gheorghe Mustaţă, care a vîndut tichetele într-un mall din Berceni, Grand Arena, adăugînd cîte 5 lei în plus la fiecare tichet! Oficial, un bilet a costat 10 sau 15 lei în galerie, în Berceni s-a vîndut cu 15 sau cu 20 de lei!

Rezultă un profit de 15.000 de euro pentru liderul suporterilor, singurul stelist cu "bonus" la finala Cupei, fiindcă fotbaliştii lui Reghecampf nu au primă pentru cucerirea trofeului! Şeful ultraşilor susţine că adaosul de 5 lei pe bilet e "pentru coregrafia de la meci".

6.700 de bilete pentru finala Cupei au fost oprite sau deja comercializate de FRF. Alte 24.000 s-au vîndut online, iar finalistele au mai beneficiat de încă 21.800 de tichete pentru galerii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
vladutz13
vladutz13  •  21 Mai 2014, 09:54
Postat de right_wing_resistance_romania pe 20 Mai 2014, 12:25

Tata! Nu te obliga absolut nimeni sa mergi in P.N. Noi, suporterii din Nord am decis sa se bage acea taxa de 5 ron pentru galerie. Nu-ti convine, du-te in tribuna si mergi pe burta. Nu mai vorbiti voi prostii! Toti banii aia sunt fiscalizati si exista chitanta pentru orice leut din acei 5 ron. Poate ridicand pretul peste pretul normal la peluze, va imprastiem si pe voi samantarii care nu cantati prin peluza. Mars la Tribuna si mergi pe burta! Peluza nu este un loc pentru voi! In peluza se canta se aplauda, se raguseste si se SUPORTA PRETUL COREGRAFIILOR!

E fiscalizat pe dracu, hai mai scuteste-ma , auzi corectitudinea lui Mustata :)). S-a facut naiba praf Peluza Nord, au ajuns sa ne domine Dinamo si Petrolul la propriile meciuri de acasa. Responsabilul?? Mustata impus acolo de Becali si toti oamenii lui. Nu ma face pe mine samantar, ca merg in peluza de 15 ani, daca atunci cand se vindeau biletele, se facea in paralel o cheta pt coregrafie, probabil dadeam bani, ca multi altii, si mai multi de 5 lei!!! Intre timp o sa astept mareata coregrafie de 15000 de euro.

scorpi123
scorpi123  •  20 Mai 2014, 12:58
Postat de silent.otto pe 20 Mai 2014, 09:15

Strang bani ca sa o salveze pe Rapid de la desfiintare.

:)))))))))))))))))))))

scorpi123
scorpi123  •  20 Mai 2014, 12:57
Postat de valserrano pe 20 Mai 2014, 11:03

PRIETENE BEHAITOR.....OR AVEA POTAILE COREGRAFIE CU TOM SI JERRY.......DAR PE LANGA CARTONASELE VOASTRE DE 15.000 DE EURO....CU CULORILE ALEA DE CACAT.......SI CU O SINGURA CANTARE.....GEN....LUPTA steOAIA......NICI CU VOI NU IMI ESTE RUSINE!!! NU SUNT POTAILE CELE MAI CINSTITE PERSONALITATI.....DAR IN MATERIE DE GALERIE.....PE LANGA EI.....SUNTETI NISTE RAHATI USCATI...CU OCHI DE OAIE....SI MIROS DE JIJI DE POARTA ALBA!!!!! APROPO....FELICITARI PTR CAMPIONAT!!! IL MERITAT!!! IN MATERIE DE FOTBAL...NU AVETI ADVERSAR IN CAMPIONATUL ROMANESC!!! SINCER!!! PACAT CA AU CA SUPORTERI...MIZERII SI GUNOAIE CA TINE CARE NU STIU SA FACA DIFERENTA INTRE O GALERIE FRUMOASA SI MIZERIA VOASTRA!!!!!

Prietene...nu mai abera. Singura problema care o are Steaua in ceea ce priveste galeria...e ca nu se organizeaza asa cum ar trebui, tinand cont de performantele clubului. Dar asta nu inseamna ca Steaua nu are galerie. Asta e...unii reusescs a se organizeze mai bine...altii mai putin bine...deznodamantul e acelasi...ne pish am pe toti rivalii!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează