FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - OLIMPIA SATU-MARE

Rapidiştii protestează împotriva incidentelor de la derby-ul cu Steaua! Ce mesaj au afişat

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 19:17

Rapidiştii iau atitudine după ce Steaua a scăpat doar cu amendă în urma incidentelor de la derby-ul de pe National Arena.

Jucătorii lui Sabău au ieşit pe teren în meciul de cupă cu Olimpia Satu-Mare afişînd un banner cu mesajul: "Is CNCD (n.r. Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării) still in function? Cîtă nelegiuire cauţionaţi, domnilor?"

Fanii Stelei au afişat la derby-ul de luni seara mai multe bannere cu mesaje rasiste. Clubul Steaua a primit o amendă de 20.000 de lei din partea comisiilor LPF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (95)
bogdanrd
bogdanrd  •  29 Septembrie 2012, 12:19
Postat de kiddu90 pe 27 Septembrie 2012, 22:00

Conducătorii ambelor cluburi și presa au partea de vină. Toată săptămâna au creat tensiune și au instigat la violență. Presa nu are nicio valoarea morală și se folosește de orice pentru a supraviețui. Nu le pasă că provoacă ură și tensiune atât timp cât lor le merge bine. Nu caut scuze celor ce au făcut niște fapte demne de toată jena, dar peștele de la cap se împute.

:) Crezi ca numai conducatorii sunt de vina? Mai degraba mentalitatea noastra a romanilor. Vezi meciurile din Anglia, Franta chiar si Italia vedeti acolo civilizatie la noi ...

sms23
sms23  •  29 Septembrie 2012, 09:31

Rusine suporterilor stelisti, cu bannere si scandari obscene, de aceea nu mai avem spectatori pe stadioane, ca se debiteaza numai MIZERII. Sper ca UEFA sa faca dreptate in acest caz, si practic sa terminam cu discriminarea, care e o rusine la adresa umanitatii!!!!

leonard78gl
leonard78gl  •  29 Septembrie 2012, 01:14

Si in rest va ignor mortzilor.....sper sa muriti de blestemele tziganilor din galeria noastra.....daca nu ar fi tziganii voi ati avea jumatate din suporterii de acum....boulangiilor

Vezi toate comentariile (95)
Comentează