FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - GAZ METAN 2-0

Ratează şi returul cu Astra » Adrian Mutu nu şi-a revenit. Răzvan Lucescu speră să poată conta pe el în finală

Mutu n-a apucat să joace la Petrolul decît un meci după instalarea lui Răzvan pe banca
Mutu n-a apucat să joace la Petrolul decît un meci după instalarea lui Răzvan pe banca "lupilor"

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:13

Mutu este în continuare accidentat şi nu va face parte din lot la returul semifinalei de Cupă, programat miercuri. "Briliantul" nu va putea reveni pe teren la revanşa cu Astra, deşi a tras tare în ultima săptămînă la sala de forţă şi bazin pentru a putea evolua în retur.

Săptămîna trecută, căpitanul "lupilor" a declarat că este posibil chiar să joace 20 de minute la Giurgiu, însă medicii i-au transmis că nu va fi apt pînă la ora meciului şi că nu vor să rişte nimic.

Adi Mutu s-a accidentat la antrenamente, înaintea turului cu Astra, terminat 0-0. Fotbalistul de 35 de ani a suferit un traumatism pe ligamentul colateral intern al genunchiului şi o operaţie minoră. El ar putea să fie trecut pe foaia de joc măcar la meciul de duminică, împotriva celor de la Săgeata.

Ploieştenii nu se vor putea baza miercuri seara nici pe Sony Mustivar, care va fi suspendat după ce a luat "roşu" cu Gaz Metan, dar nici pe Laurenţiu Marinescu, care este refăcut, însă Răzvan Lucescu nu vrea să îl forţeze, pentru a nu risca o recidivă. Marinescu n-a jucat de 12 mai 2013!

0 goluri a marcat Mutu în 4 apariţii în tricoul prahovenilor. El a fost mereu integralist

30 de mii de euro e salariul lui Mutu, cel mai mare de la Petrolul

"Adi e mai bine de la zi la zi, dar nu va fi pe teren la returul cu Astra. Face recuperare la bazin, lucrează cu preparatorii fizici, sper să-l avem pe teren în finală!" ;) (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"Nu meritam să pierdem la Ploieşti, Petrolul e de nerecunoscut faţă de anul trecut!" ( Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  16 Aprilie 2014, 15:36

daca nu se va mai intampla ceva - nu pe gazon! - pana atunci... si "primavara asta ai preturi mici pe doua roti!"

sakamoto
sakamoto  •  14 Aprilie 2014, 16:06

Despre Adrian Mutu se mai poate vorbi-fotbalistic-doar la timpul trecut! Aviz Sorana Cirstea. Anii trec si vin regretele:Doamne ce putin am realizat in sport si ce talent am avut. De ce n-am avut mintea ce o am acum la batrinete? Cum de mi-am permis sa-mi bat joc de mine? M-am multumit cu putin si mi-am trait viata, asa cum mi-a placut! Acum ce sa fac?Regrete tirzii!

agb87
agb87  •  14 Aprilie 2014, 15:49

Poate fara mutu avem si noi sanse la calificare. Sper ca Marinescu sa nu mai fie tinut prea mult pe bara. Trebuie sa prinda si cateva meciuri din acest sezon ca sa fie in forma inca de la inceputul sezonului viitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează