FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - CS U CRAIOVA

Scandal uriaș înainte de returul semifinalelor Cupei României! Fanii lui CS U Craiova blocați să vină la meci

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 22:55

CS U Craiova se pregătește intens pentru meciul retur cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României. Partida este joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO.

Oltenii au cerut 2000 de tichete pentru partida care se va juca la Chiajna, însă ilfovenii au făcut tot posibilul pentru a bloca fanii lui CS U, deși aceștia anunțaseră că sunt gata să achite aceste tichete chiar și în avans.

Oficialii celor de la Voluntari au scos la vânzare doar 2800 de tichete, deși stadionul are 5500 de locuri. Îi vor oferi Craiovei 5% din aceste tichete, adică doar 140!

Alte 200 de bilete vor merge către Federația Română de Fotbal. Surse GSP.RO susțin că restul biletelor au fost oferite gratuit de oficialii Voluntariului prin școli.

Câteva bilete au fost scoase la vânzare și la case, însă interesul major i-a pus pe oficiali pe gânduri, crezând că oltenii cumpără aceste tichetele, așa că au sistat imediat vânzarea.

Comportamentul celor de la Voluntari, care s-au impus în tur cu 1-0, i-a enervat pe olteni, aceștia acuzându-i dur:

"Nu se poate să-ți bați joc de banul public și de suporteri. Echipa din Voluntari e sprijinită din bugetul local, s-a adus un prejudiciu de cel puțin 30.000 de lei. Ar trebui să realizeze ceea ce fac", a spus un oficial al clubului pentru GSP.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (37)
echilibrat
echilibrat  •  17 Mai 2017, 00:03
Postat de Eduard Girnita pe 16 Mai 2017, 23:45

Intai trageti la raspundere clonele voastre pt. mizeriile de meciuri din play-off si dupa aceea sa vorbiti!

Care clone mai baiatule ? Tu de unde vii ? In play off Universitatea Craiova a terminat pe locul 5, ca atita a putut. Stiinta a avut rezultate bune in play off cu CFR (o victorie), Dinamo (doua egaluri) si Viitorul (o victorie), si rezultate proaste cu Astra si FCSB. U Craiova a pierdut meciul de acasa cu FCSB din cauza unui arbitraj partinitor. Habar nu am ce inseamna o clona. Universitatea Craiova poarta pe piept stema cu leul introdusa acum 34 de ani de Craiova Maxima. Echipa adevarata detine stema adevarata. Care echipa de liga 1 mai poarta pe tricouri stema adevarata, cea din anii 80 - nu clone desenate de "patroni" ? Doar Universitatea Craiova.

allben
allben  •  17 Mai 2017, 10:55

Ii batem si fara suporteri!

thereem
thereem  •  17 Mai 2017, 10:37

deci,ca sa inteleg,cineva din conducerea craiolgutei zice despre Voluntari ca e o echipa sprijinta din bugetul local. A,ok :)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează