FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 2-3

VIDEO Rivaldo, mesaj special pentru Rivaldinho după golul marcat pentru Viitorul: „Joci pentru echipa celui mai bun român din toate timpurile”

Rivaldo, în echipa Barcei din sezonul 1999-2000: (sus, de la stânga la dreapta) Gabri, Kluivert, Rivaldo, Bogarde, Abelardo, Hesp, (jos) R. De Boer, Puyol, F. De Boer, Xavi, Figo, foto: Guliver/GettyImages
Rivaldo, în echipa Barcei din sezonul 1999-2000: (sus, de la stânga la dreapta) Gabri, Kluivert, Rivaldo, Bogarde, Abelardo, Hesp, (jos) R. De Boer, Puyol, F. De Boer, Xavi, Figo, foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 11:42

Legendarul fost internațional brazilian Rivaldo a scris un mesaj de felicitare pentru fiul său, Rivaldinho, după golul marcat de acesta aseară, în victoria Viitorului cu Hermannstadt, scor 3-2, în „sferturile” Cupei României.

rivaldo

„Felicitări lui Rivaldinho pentru golul reușit în acest meci și pentru calificarea în semifinalele Cupei României. După o perioadă dificilă ești recuperat 100% și începi deja să ajuți, jucând pentru echipa celui mai bun român din toate timpurile, Gheorghe Hagi”, a scris fostul jucător al Barcelonei, pe contul său de Instagram.

Pentru Rivaldinho (23 de ani) acesta a fost primul său gol în tricoul Viitorului. Tânărul atacant a ajuns la Constanța sub formă de împrumut până la vară de la Levski Sofia. În sezonul 2017-2018 a jucat și pentru Dinamo.

Rivaldo ar putea veni în România luna viitoare, conform spuselor fiului său: „Tata ar putea veni în România în luna martie, așa mi-a spus”.

Cele mai bune momente ale lui Rivaldo în tricoul Barcelonei

Citește și:

Rivaldinho, după primul gol pentru Viitorul: „Vrem în play-off! La Dinamo mai e doar Nistor, dar cu el nu vorbesc”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
doze
doze  •  27 Februarie 2019, 16:07

ce tanar era Xavi!

caminero
caminero  •  27 Februarie 2019, 14:42

Degeaba se mai chinuie, am impresia că maximumul carierei lui o să fie golul ăla senzațional cu Bilbao ...

pepeci
pepeci  •  27 Februarie 2019, 12:11

Uitati-va ce picioare aveau... Si ai nostri, saracii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează