FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - URZICENI, VINERI, 17:00, GSP TV, LIVETEXT ŞI FAZEVIDEO GSP.RO

1+1+2+1... = 97 de antrenamente ale Vasluiului » Aritmetica "Dulăului"

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 15:50

Vasluiul joacă mîine, pe teren propriu, contra Unirii Urziceni, de la ora 17:00, în direct la GSP TV şi liveTEXT pe GSP.ro. Luna aprilie va fi una decisivă în lupta la titlu pentru moldoveni, care se vor înfrunta cu Oţelul, Dinamo, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti.

"Dulăul i-a făcut să sufere la antrenamente"
Viorel Hizo este convins că elevii săi pot obţine rezultate pozitive în această perioadă în lupta la titlu: "Am făcut 97 de antrenamente pînă acum, de cînd am reluat pregătirile. Asta spune totul. Sîntem pregătiţi pentru perioada următoare. Mă bazez pe valoarea jucătorilor, personalitatea lor, modul în care s-au pregătit şi în care au ştiut să sufere în aceste trei luni. Vă garantez că au suferit foarte mult pentru că Vasluiul nu are o infrastructură extraordinară! De aceea, aceşti jucători merită respect. Avem o echipă matură, cu jucători de mare personalitate, care trebuie să se impună şi să-şi pună amprenta pe teren".

"N-or produce surpriza campionatului chiar cu noi"
Referitor la partida de mîine, cu Unirea Urziceni, "Dulăul" a comentat: "Nu-mi este teamă de acest joc, dar trebuie să-l privim cu mare responsabilitate. Este un meci cu o echipă care n-are ce să piardă, care a fost adunată în pripă, cu o săptămînă înainte de reluarea campionatului, unde mai sînt doar trei jucători din vechea gardă. Dacă îi lăsăm să joace, pot produce surprize. Nu vreau să mă gîndesc că va produce surpriza campionatului chiar aici, la Vaslui", a spus Viorel Hizo.

"Ne aşteaptă un meci greu şi, dacă vrem să fim în top, trebuie să luăm cele trei puncte. Urziceni nu a cîştigat niciodată la Vaslui, aşa că sîntem obligaţi să învingem. Dacă batem pe Unirea, atunci meciul de la Galaţi devine decisiv pentru lupta la titlu", a afirmat Wesley Lopez, atacantul Vasluiului, completat de Duşan Kuciak: "Sper să învingem fără probleme. Urziceni e o echipă incomodă, aşa că ne aşteaptă un meci greu".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
nikvaslui
nikvaslui  •  01 Aprilie 2011, 10:38
Postat de heheh.e pe 31 Martie 2011, 15:58

hehehe,nu mai spuneti cate cartonase au jucatori si cati accidentati si ce formula secreta are Hizo cu mecla aia zbarcita ,parca are 150 de ani.

ce treaba are figura lui hizo ,doar nu candideaza la mister univers

suhy
suhy  •  01 Aprilie 2011, 07:50

FC VASLUI nu a castigat niciodata cu Urziceniul pe teren propriu...dle Lapa!!!referitor la meci 3-0 si urmeaza Otelul,miercuri...

heheh.e
heheh.e  •  31 Martie 2011, 15:58

hehehe,nu mai spuneti cate cartonase au jucatori si cati accidentati si ce formula secreta are Hizo cu mecla aia zbarcita ,parca are 150 de ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează