FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

22 de jucători sub comanda lui Viorel Moldovan » Rapidiştii s-au reunit pentru Liga 1

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 18:32

După ce ieri au primit de la TAS licenţa pentru prima ligă, rapidiştii s-au reunit azi pentru noul sezon. Viorel Moldovan a avut la dispoziţie peste 20 de jucători.
Noutatea a reprezentat-o Mircea Bornescu, liber de contract după despărţirea de Petrolul. Portarul de 34 de ani a mai jucat în Giuleşti în perioada 2009–2011.

La reunire a venit şi Nicolae Vasile, care însă nu se va pregăti alături de ceilalţi. Fundaşul stînga e la final de contract şi n-a ajuns încă la un acord pentru prelungirea angajamentului.

Rapid se pregăteşte să-şi schimbe acţionariatul. Renzo Rossi a anunţat că se va implica un investitor italian, variantă confirmată de Adrian Zamfir. În acelaşi timp, Viorel Moldovan nu e sigur că va continua pe banca vişiniilor.

Daniel Pancu şi Daniel Niculae, care au evoluat în liga a 2-a pentru Rapid, n-au fost prezenţi la reunire.

Lotul prezent la reunire:

Bornescu, Drăghia, Gordin, Mişa, N. Vasile, Păun, Al. Coman, Lung, Tînc, Selagea, Ciolacu, Doman, E. Dică, Stoica, Negru, Martin, Săndulescu. A. Constantin, Cr. Burcea, Al. Iacob, Călin, Istrate

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
apoca
apoca  •  02 Iulie 2014, 03:43
Postat de dankressman.1.1.1 pe 01 Iulie 2014, 19:54

Bai c/.i/.o/.r/.e/.x Ai auzit si tu de Galapagos? Stii macar cum se scrie bai.coi? Crezi ca e gradina de sub sarma cu rufe? Ai dreeeeeeeaq lautari...ntz....ntz....ntz...

Ti-ar placea in Galapagos nebunule da' nu te primesc aia ca e rezervatie naturala si nu e voie sa introduci animale din afara

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  02 Iulie 2014, 00:27
Postat de inginerul. pe 01 Iulie 2014, 20:55

Toti din familia ta sunt asa, ca tine ? ....

Se antreneaza pentru demonstratiile in plina strada, undeva prin California, sperand la o punga cat mai plina de verzisori. Asta e Adrian Stroe, domnilor!

inginerul.
inginerul.  •  01 Iulie 2014, 20:55
Postat de dankressman.1.1.1 pe 01 Iulie 2014, 20:03

Ce furturi inchipuite bah c/.i/.o/.r/.e/.x?: Ati dat banii Primariei? Ati platit furnizorii de materiale? Ati platit jucatorii? V-a dat Dragomir $200,000 ILEGAL pe care vreti sa nu ii mai returnati? Daca pe tine nu te-ar plati de la CAP un an si te-ar ameninta primarul cu bataia daca iti ceri drepturile.....nu ai spune ca e HOT. Astia sunt c/.i/.o/.r/.e/.x rapedisti niste HOTI!!!!! Care se bucura de HOTIA lor! Nu este nici o diferenta intre voi si CraiOlguta! Ar trebui sa fiti trimisi de unde ati venit in triburile Pashtu!!!!

Toti din familia ta sunt asa, ca tine ? ....

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close