FOTBAL  »  Superliga  »  LA UN "GALBEN" DISTANŢĂ

2 stelişti şi 5 clujeni riscă să rateze derby-ul

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Doi stelişti şi 5 clujeni sînt la un "galben" distanţă să rateze derby-ul

» 5 clujeni şi 2 stelişti sînt la limita suspendării din pricina avertismentelor


»
Dacă vor lua cartonaş galben în prima etapă, vor lipsi la derby

» Conducătorii ştiu asta şi vor să facă presiuni la cei care vor arbitra rivala în runda de debut

» Arbitrii meciurilor CFR - Craiova şi Poli Iaşi - Steaua vor fi anunţaţi vineri şi sîmbătă

Steliştii şi clujenii se suspectează reciproc. Ei cred că în prima etapă rivalii vor dirija arbitrii pentru a-i scoate din joc la derby pe fotbaliştii aflaţi acum la un pas de suspendare

Nu mai puţin de 7 jucători de la Steaua şi de la CFR sînt pasibili de a fi suspendaţi pentru meciul direct, programat pe 2 martie, în Ghencea! Motivul? Sînt la limita numărului de avertismente care blochează dreptul de joc al unui fotbalist.

Antrenorii Lăcătuş şi Andone au pregătit deja strategia meciurilor din prima etapă şi din acest punct de vedere. "Nu trebuie să riscaţi absolut nimic, mai ales că e posibil ca arbitrii să vă aibă în vizor, să fiţi vînaţi!", le-au transmis Ando şi "Fiara" elevilor săi. Oficialii celor două rivale se suspectează reciproc că vor aranja cu arbitrii partidelor din acest week-end să-i avertizeze exact pe acei fotbalişti aflaţi la limita suspendării!

Steaua îi are pe Dică şi pe Neşu, ambii cu cîte 3 "galbene" la activ. Dacă fundaşul nu va evolua la Iaşi şi nici nu este o piesă de bază în angrenajul echipei, Dică e vital pentru trupa lui Lăcătuş şi o eventuală absenţă în derby-ul cu CFR ar putea cîntări decisiv.

De partea cealaltă, situaţia e şi mai complicată pentru clujeni. Tony, Culio, Cadu, Panin şi Mureşan sînt cei care trebuie să se ţină departe de avertismente dacă nu vor să rateze confruntarea din Ghencea. Dintre cei 5, primii 3 vor juca sigur sîmbătă, cu Craiova, în timp ce şi Panin are şanse mari să intre.

Meciurile din prima etapă
sîmbătă, 23 februarie
CFR - U Craiova 20:45, Antena 1
duminică, 24 februarie
Poli Iaşi - Steaua 20:30, Kanal D

"Acum, cu problemele din Kosovo, n-o să mai facă CFR-ul atîtea figuri. Arbitrii vor ţine cu Steaua, nu cu CFR Cluj, că doar sînt şi arbitrii băieţi deştepţi"
Gigi Becali


Mureşan: "Nu ştiu dacă vom fi vînaţi"
Preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, a comentat: "Nu sîntem îngrijoraţi în privinţa suspendărilor, chiar dacă la mijloc sînt 5 jucători importanţi din echipa noastră. Dacă vor fi vînaţi? Nu pot să spun nici da, nici nu. Asta am de unde să ştiu, dar, dacă se va ajunge în situaţia de a fi vreunul dintre aceştia suspendaţi, nu ne facem probleme, pentru că avem un lot foarte valoros şi are cine să le ia locul", a punctat Mureşan.

2,5 este media cartonaşelor galbene încasate la fiecare meci de campionat de CFR, faţă de o medie de doar două avertismente cît are Steaua

Cum pot scăpa clujenii
Chiar dacă vor încasa cartonaş galben în meciul cu U Craiova, jucătorii lui Andone ar putea evita absenţa din derby-ul cu Steaua. Cum? Să forţeze pînă la finalul partidei cu oltenii şi al doilea avertisment, ceea ce ar însemna eliminare. Automat, ei ar n-ar avea drept de joc pentru primul meci oficial ce va urma confruntării cu Craiova. Cum CFR va juca miercurea viitoare cu FC Braşov, în Cupa Timişoreana, atunci cei care vor încasa cartonaşe roşii vor sta pe bară în întîlnirea din Cupă.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
 •  21 Februarie 2008, 21:49

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie R,E,F,E,R,R,E,R, SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 21:39

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 15:22

Dica nu trebuie folosit cu Iasiul ca sa nu ia galben.Primul 11 trebuie sa arate asa: Zapata Golanski-Goian-Ghionea-Emeghara Ov.Petre Nicolita Mendoza Plesan D.Moreno-Pepe Moreno Radoi,sa intre pe final.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează