FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

20 de ani, ambii genunchi operaţi! » Un jucător al Stelei va intra din nou la cuţit şi ratează toate meciurile din acest an

Iancu e urmărit de ghinioane tocmai cînd traversa o perioadă destul de bună
Iancu e urmărit de ghinioane tocmai cînd traversa o perioadă destul de bună

Articol de - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 23:42

Tînărul atacant va mai putea juca doar din 2015. Rămîne cu 10 meciuri disputate anul acesta în campionat şi două goluri marcate.

Accidentările îi complică evoluţia lui Gabi Iancu. Atacantul a mai avut probleme şi din pricina diverselor scandaluri pe care le-a provocat în ultimele două sezoane, dar adevăratele bătăi de cap le are din motive medicale. Acum a fost operat din cauza unei rupturi de menisc şi va lua o pauză de trei luni.

Stop pînă în ianuarie
"La revenirea de la lotul naţional de tineret, jucătorul s-a plîns de dureri la genunchiul drept şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe care au realizat-o doctorii Ionuţ Codorean şi Flavian Arămitu", a notat site-ul Stelei.

Pauza de trei luni înseamnă că Iancu va mai putea juca abia în 2015. În mod normal, el o să prindă de la început pregătirea din intersezon.

Vestea cea mai proastă despre Gabi este că la 20 de ani el are ambii genunchi operaţi! Achiziţionat de roş-albaştri la începutul lui 2013, atacantul a fost operat la genunchiul piciorului de bază, stîngul, la puţin timp după perfectarea afacerii. Şi-a revenit în două luni şi a debutat pentru stelişti pe 10 martie, într-un 4-3 la Piatra-Neamţ în care a prins ultimele 11 minute.

Steaua nu suferă
Accidentarea de acum apare într-un moment mai bun al lui Iancu. Gâlcă a mizat pe el mai des decît Reghecampf şi tînărul atacant a fost decisiv în două victorii obţinute de campioană în acest sezon, 1-0 cu Stromsgodset, în Norvegia, şi 1-0 cu Viitorul, tot în deplasare. Beneficia şi de suportul noului selecţioner de la U21, Viorel Moldovan. Va trebui s-o ia de la capăt din ianuarie anul viitor.

Gâlcă păstrează suficiente soluţii pe postul de atacant retras, pe care îl utiliza în general pe Iancu. Rusescu, Sînmărtean, Stanciu, Chipciu pot ocupa poziţia din spatele vîrfului împins Keşeru.

Urmează încă o operaţie!
Steliştii continuă vizitele la medic. Între tur şi retur, ar trebui să se opereze din nou şi Alex Chipciu. Accidentat grav la gleznă într-un meci cu Dinamo, Chipciu a suferit o intervenţie chirurgicală, i-au fost montate şuruburi pentru fixarea oaselor şi de un an joacă aşa, cu "fiarele" în picior. Alex a refuzat astă-vară operaţia, ca să nu fie forţat să ia o nouă pauză după aceea din a doua jumătate a anului 2013, în care a fost în recuperare.

5 goluri a marcat Iancu pentru Steaua în 35 de apariţii în Liga 1. La Viitorul a înscris de 11 ori în 30 de partide disputate în campionat

500 de mii de euro a plătit Steaua în schimbul lui Iancu în ianuarie 2013, cînd l-a cumpărat de la clubul lui Hagi. "Regele" îi previzionase un viitor mare: "Va fi noul Raul! E stîngaci, tehnic şi marchează multe goluri"

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Tănase poate pleca!"
Foştii stelişti cred că e momentul ca decarul campioanei, Cristi Tănase, să se transfere. "Dodel" are şanse mari să ajungă în Arabia Saudită, alături de Piţurcă, la Al Ittihad. "Tănase ar fi o pierdere importantă pentru echipă, dar şi-a făcut foarte bine treaba la Steaua. Dacă are o ofertă bună pentru el, ar fi mai bine să plece", a spus Sorin Ghionea. "Cred că e momentul ca Tănase să facă pasul la un club din străinătate, şi-a făcut din plin datoria în Ghencea", a adăugat şi Petre Marin.

"Nu e loc de sentimente"
George Ogăraru revine în această seară în Ghencea, acum din postura de antrenor la U Cluj: "E evident că e un meci special datorită trecutului pe care n-o să mi-l neg niciodată. E un sentiment ciudat de a te întoarce ca adversar în Ghencea. Sînt antrenorul Universităţii Cluj şi nu e loc de sentimente. Este în joc soarta echipei şi tot ceea ce mă interesează e să aduc cît mai multe puncte în dreptul nostru. Împotriva campioanei, trebuie să fim cel mai înalt nivel".

Merge pe mîna Stelei
Gabi Popescu crede că Steaua e favorită la titlu şi-n acest an, considerînd că nici o echipă nu-i poate pune probleme în acest moment. Fostul internaţional a vorbit şi de nou stil imprimat de Gâlcă: "Nu ştiu dacă neapărat adoptă stilul spaniol. Dar Costel a fost mijlocaş şi un jucător căruia mereu îi plăcea să fie sigur din punct de vedere fotbalistic, adică mergea pe principiul că ţii mingea, te şi odihneşti mai mult şi deţii şi controlul jocului. Eu zic că va cîştiga titlul lejer, nu cred că poate cineva în momentul de faţă să îi pună probleme".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 20:39
Postat de valiza.epo pe 19 Octombrie 2014, 11:22

La varsta lui Iancu, Mutu era deja fotbalist! Pe aratura a luat-o mai tarziu. Probabil, Iancu a dorit sa sara etapele si a trecut direct... pe aratura.

Nu te mai satura Dumnezeu alpine ! Esti mare c3eangau ce sa mai!

andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 20:38

pacat dar isi va reveni ! sunt sigur !

thedronius
thedronius  •  19 Octombrie 2014, 16:29
Postat de unico_biancorossi pe 19 Octombrie 2014, 12:12

corect, nu e un jucator disciplinat, dar nici modul cum pui tu problemele despre steaua nu este unul tocmai in regula.

Are vagi momente de luciditate precum comentariul de mai devreme. Pacat. Ca si in cazul fotbalistilor de care pomeneste, alpinul a ars etapele. E de mult timp la arat...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează