FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

3 titulari excluşi! » Pena, Rîpă şi Stromajer au fost trimişi la echipa a doua a Oţelului

Fotomontaj: Lucian Alecu
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 22:07

Marius Pena, Cornel Rîpă şi Jaka Stromajer au fost trimişi la echipa secundă şi nu au fost incluşi în lotul ce a făcut deplasarea în Poiana Braşov.

Fundaşul Cornel Rîpă (23 de ani) şi atacantul Marius Pena (27 de ani) au fost trimişi la "satelitul" echipei. Acestora li s-a propus prelungirea contractelor scadente în vară, însă cei doi nu au acceptat, pe urmele lor aflîndu-se mai multe echipe din Liga 1.

Ca urmare a refuzului, fotbaliştii au fost trimişi la echipa a doua, însă sînt liberi să negocieze cu orice echipă pentru eventuale transferuri. Cu toate acestea, Oţelul nu este un capitol închis pentru jucători, aceştia urmînd să fie reprimiţi în lot dacă vor accepta să joace în continuare pentru echipa gălăţeană.

Al treilea jucător "retrogradat" este Jaka Stromajer (29 de ani), mijlocaşul fiind anunţat că nu mai face parte din planurile antrenorului Viorel Tănase pentru acest retur. Slovenul se află pe lista neagră de care vorbeau oficialii clubului, alături de Stelian Cucu (23 de ani) şi Bratislav Punosevac (25 de ani), cei doi fiind deja împrumutaţi la FCM Tg. Mureş.

Gălăţenii au plecat în cantonament în Poiana Braşov, loc unde se vor antrena pînă pe 29 ianuarie.

"Vreau Cupa!"
Unul dintre cei mai importanţi jucători transferaţi de gălăţeni în această iarnă, mijlocaşul Victoraş Astafei (25 de ani), spune că a venit să cîştige Cupa cu Oţelul. "Transferul a fost un pas înainte, am ajuns la fosta campioană a României şi sper să am un an bun aici. Vreau să terminăm în prima parte a clasamentului şi îmi doresc să cîştigăm Cupa! Cei de la Galaţi m-au dorit foarte mult încă din vară, cu alte echipe au fost doar vorbe şi zvonuri", a mărturisit fotbalistul.

"Lui Rîpă şi Pena le-a fost făcută o propunere, însă n-au acceptat. Vor rămîne la echipă pînă cînd se va rezolva întreaga situaţie" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"Este decizia clubului şi o respect, nu am de ales. Nu sînt supărat, situaţia se poate schimba în orice moment" (Marius Pena, atacant Oţelul)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tefelica
tefelica  •  18 Ianuarie 2013, 12:29

Stromajer ala nu s-a integrat deloc la echipa, de asta a fost si bagat in echipa petarda.

andystar
andystar  •  18 Ianuarie 2013, 02:22

Mari greseli in deciziile conducerii galatene daca renunta si la Stromajer ! Le va fi foarte greu de acum !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează