FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

30.000 de lei amendă pentru coregrafia din meciul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 19:55

Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a LPF cu o penalitate financiară de 30.000 de lei, pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Dinamo, prin aruncarea de torţe, fumigene şi petarde în terenul de joc.

Coregrafia incredibilă făcută de suporterii vişinii a întîrziat meciul cu Dinamo, 0-0, aproximativ 5 minute, dar spectacolul a fost unul garantat.

Un mic incendiu a izbucnit în spatele porţii de la peluza a doua din cauza unei petarde aruncate din galeria rapidistă. Şi fanii dinamovişti au aprins făclii şi torţe la tribuna I.

Coregrafie senzaţională
Galeria Rapidului a pregătit o coregrafie senzaţională înaintea fluierului de start în derby-ul Rapid-Dinamo. Sute de role de hîrtie au invadat terenul din Giuleşti, în momentul în care cele două echipe şi-au făcut apariţia pe gazon.

Citește și:
Stupoare în arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul secret „Vasile Munteanu” + „Este un tovarăș atașat colaborării”
Special
Stupoare în arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul secret „Vasile Munteanu” + „Este un tovarăș atașat colaborării”
Gigi Becali, ședință de URGENȚĂ la FCSB! S-a dus peste jucători la baza de la Berceni » Declarații tari ale patronului: „Am șters toate amenzile, dar...”
Superliga
Gigi Becali, ședință de URGENȚĂ la FCSB! S-a dus peste jucători la baza de la Berceni » Declarații tari ale patronului: „Am șters toate amenzile, dar...”
Dinamo i-a prelungit contractul lui Cătălin Cîrjan: ce clauză de reziliere FABULOASĂ i-au fixat roș-albii
Superliga
Dinamo i-a prelungit contractul lui Cătălin Cîrjan: ce clauză de reziliere FABULOASĂ i-au fixat roș-albii
Gigi Becali a recunoscut că Charalambous a pierdut vestiarul: „Nu mai țipați la Elias, că eu fac schimbările! Nu sunt jigodie”
Superliga
Gigi Becali a recunoscut că Charalambous a pierdut vestiarul: „Nu mai țipați la Elias, că eu fac schimbările! Nu sunt jigodie”
Lanț gigant de magazine deschide în România prima unitate FOTO
Profit.ro
Lanț gigant de magazine deschide în România prima unitate FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Miza programului n-a fost ascensiunea, ci moartea” » De ce escaladarea live a unui zgârie-nori de către Alex Honnold a fost greșită: „Clădirea nu e munte, e o vânătoare de clickuri vopsită drept căutare interioară”

Selecționerul României, șocat de ce a găsit în Danemarca: „Despre ce vorbim? Dimineața, tot cartierul!”

Comentarii (2)
alpin.
alpin.  •  17 Martie 2011, 07:44

daca voi spuneti ca rolele astea de hartie igienica este coregrafie... mai cautati pe net la alte echipe sa vedeti cum arata o coregrafie

prophetu
prophetu  •  16 Martie 2011, 21:25

Amenda nu a fost pentru coregrafie ci pentru tortele aruncate de norduletii intunecati...se pare ca este foarte greu sa intelegi ca aruncatul tortelor in teren dauneaza echipei...probabil cand si norduletii vor trece pragul de homo sapiens se vor mai schimba lucrurile...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează