FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

4.000 de fani ai lui Dinamo aşteptaţi la meciul cu U Cluj de la Mediaş!

Dinamoviştii vor fi susţinuţi de aproximativ 4.000 de fani la meciul din deplasare, cu U Cluj, de la Mediaş
Dinamoviştii vor fi susţinuţi de aproximativ 4.000 de fani la meciul din deplasare, cu U Cluj, de la Mediaş

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 martie 2011 12:53

Mediaşul e fief alb-roşu, iar "cîinii" se vor simţi ca şi acasă la partida cu "U" Cluj, programată vineri, de la 20:30, în direct la Antena 1 şi liveTEXT GSP.RO. Peste 2.000 de fani ai "şepcilor" vor face deplasarea la meci.


Meciul dintre "U" Cluj şi Dinamo stîrneşte un interes maxim în Ardeal. "Cîinii" se aşteaptă să aibă parte de o galerie mai numeroasă decît în "Groapă". Mediaşul e un fief tradiţional al "cîinilor", aşa că aproximativ 4.000 de fani ai lui Dinamo sînt aşteptaţi la meci!

Oficialii "şepcilor roşii" spun că sînt pregătiţi să le aloce fanilor dinamovişti un număr de pînă la 800 de tichete, însă au precizat că pînă azi la prînz nu au primit nici o solicitare oficială.

Coloană spre Mediaş
Pe de altă parte, şi fanii "şepcilor" sînt pregătiţi pentru meci. În jur de 2.000 de suporteri ai alb-negrilor vor face deplasarea, în special cu maşinile personale, la Mediaş. În tur, cea mai impresionantă coloană care a plecat din Cluj a numărat peste 1.200 de maşini, respectiv 4.000 de fani, la derby-ul cu CFR din toamnă, suporterii lui "U" fiind aplaudaţi pe tot traseul de la Cluj la Alba Iulia. Distanţa dintre Cluj şi Mediaş e de 120 de kilometri. Cei mai mulţi dintre clujenii care vor face deplasarea intenţionează să revină în aceeaşi seară acasă.

Bilete între 10 şi 30 de lei
Tichetele au fost puse deja în vînzare, la Cluj şi la Mediaş, pînă azi la prînz fiind vîndute în jur de 1.000 din totalul de 7.000. Cele mai ieftine bilete, rezervate galeriei, costă 10 lei. La tribuna a doua un tichet costă 20 de lei, iar la tribuna I, 30 de lei. Stadionul din Mediaş are o capacitate de 7.900 de locuri. Se estimează că nu vor exista conflicte între galerii, acestea fiind înfrăţite.

Primul meci în nocturnă pentru "U"
Pentru clujeni, partida de la Mediaş e prima din istorie considerată "acasă", pe care o dispută la lumina reflectoarelor. Ultimul joc de pe teren propriu a fost jucat de clujeni la Bistriţa, cu Unirea Urziceni, însă de la ora 14:00 (scor 4-2). Din toamnă, clujenii vor evolua pe noul stadion de pe Someş, lucrările urmînd să fie încheiate pe 4 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
danu11
danu11  •  01 Aprilie 2011, 20:19
Postat de the_rite pe 29 Martie 2011, 16:25

Se vor intilni CELE MAI FRUMOASE GALERII din tara!! Nu spun cele mai numeroase... Dar Dinamo, in ciuda tuturor rautatilor delincventilor stelisti de pe-aici, are a doua galerie din tara!! E normal sa fie asa, datorita palmaresului... In anii 80, pina dupa performanta stelei din 86, Dinamo avea cea mai mare galerie din Bucuresti, alaturi de Rapid!! credeti-ma ca stiu ce spun... In ultimii ani steaua i-a luat fata lui Dinamo si datorita rezultatelor internationale ceva mai bune si datorita scaderii ingrijoratoare a nivelului intelectual in Romania...

ma abtin sa iti zic vreo doua...!!!tu asta care tii evidenta la spectatori in fiecare etapa!!!

maidanezuro
maidanezuro  •  30 Martie 2011, 20:43

Clujul fotbalistic inseamna "U", nu alte echipe care spun k s-au infiintat cand horia closca si crisan erau trasi pe roata!....O istorie micinoasa k si echipa chefere. Sper sa vad un meci frumos! Cand Dinamo a jucat cu Lazio la Bucuresti, eream peste 50.000 de caini.Poate te uiti si tu un pic si pe la coregrafia acelui meci....a fost cel mai frumos lucru care le-am vazut eu in viata mea(cu exceptia venirii fetitei mele pe lume).

dreamer123
dreamer123  •  29 Martie 2011, 17:03

Sepcile rosiiiiiiiiii.......u cluj napocaaaaaaa toti o singura galerie

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close