FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL, AZI, 21:00, LOOK PLUS ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

4 ani fără eşec » Dinamo mizează pe tradiţie înaintea "duelului insolvenţei" cu Oţelul

Articol de - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 19:32

Dinamo începe azi oficial noul sezon al Ligii 1, pe teren propriu, în faţa Oţelului. Palmaresul e clar de partea echipei antrenate de Stoican.
Din 2010 încoace, "cîinii" sînt neînvinşi în duelurile cu fosta campioană, intrată acum şi ea în insolvenţă. După un Dinamo - Oţelul 1-2, disputat în "Groapă" pe 1 octombrie 2010, au urmat 5 succese ale roş-albilor şi două remize.

Debutul lui Flavius ca antrenor în Divizia A a fost chiar pe terenul Oţelului, în toamna anului trecut. S-a terminat 2-1 pentru bucureşteni, deşi gazdele deschiseseră scorul. În returul trecut, tot trupa lui Stoican s-a impus, 3-1. Şi diseară Bilinski şi compania sînt mari favoriţi, casele de pariuri oferind un 1,40 pentru o victorie a lui Dinamo. Egalul e cotat la 4,20, în vreme ce o eventuală "bombă" detonată de Galaţi are cota 9,00!


21 de victorii din 26 de confruntări directe la Bucureşti are Dinamo în faţa Oţelului. Gălăţenii au bifat 4 succese, o singură întîlnire terminîndu-se la egalitate

6 titulari au dispărut din echipa lui Dinamo care cîştiga toamna trecută la Galaţi: Bălgrădean, Luchin, Dr. Grigore, Thicot, Curtean şi Ţucudean

Mai speră la Miranda
Stoican încă n-a renunţat la mijlocaşul Wanderson Miranda, ex-Corona: "Băiatul se antrenează în continuare cu noi, s-a încadrat foarte bine în lot şi sînt şanse mari ca el să semneze cu noi". Brazilianul n-a parafat contractul cu Dinamo întrucît clubul e în insolvenţă şi nu poate legitima extracomunitari. Singura şansă ar fi ca Miranda să-şi ia şi cetăţenie portugheză.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:54
Postat de zidane92 pe 28 Iulie 2014, 13:42

Tampitule Mediasul a batut-o pe Dinamo de cateva ori in momente decisive care au dus la pierderea titlului sau a unei pozitii mai bune in clasament,tocmai,tu ,stelist vii si ii acuzi pe altii ca fac blaturi? Doamne ce tupeu nesimtit ma mir cum mai rabda pamantul asta asemenea oameni!

cei 8-9 useri asa zis stelisti care intra doar pentru insulte si provocari nici nu merita bagati in seama. asta e unul dintre aces amarasteni.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:53
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 02:59

asa a fost : 4-0, sec si la obiect.

cu alte cuvinte : dinamo a topit otelul !..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:00
Postat de zecs93 pe 28 Iulie 2014, 15:02

o sa fie greu de tot cu Otelul, am inteles ca au adus alt neamt pe banca, numai este Lienen este Wasses, un antrenor care cred eu ca e mai bun ca Lienen, m-am uitat la cateva meciuri deale Otelului si vreau sa va spun ca au castigat toate amicalele, au batut chiar adversari tari cum ar fi: Bate Borisov,Mlada Boleslav,Rapid Viena, nu au avut nicio infrangere in cantonamentul recent incheiat

n-a fost deloc greu si era previzibil. te monitorizez, inca nu stiu a cui clona de stelist esti. dar banuiesc, nu e greu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează