FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR

400.000 €

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Atît le oferă Steaua arădenilor în cazul în care vor cîştiga în faţa CFR-ului.

Deşi e cu un picior în Liga a II-a, UTA va juca astăzi pe cea mai mare primă din istoria clu­bu­lui. Banii nu vor veni însă din partea propriei conduceri, ci din Bu­cureşti, din Aleea Alexandru. Gigi Becali propune 400.000 de euro ară­de­nilor în cazul în care CFR va pierde în faţa “Bătrînei Doam­ne”.

Banii ar urma să ajungă direct la jucători, însă prin intermediari. Ieri, mai mulţi fotbalişti de la UTA ştiau că urmează să joace pe o primă mult mai consistentă decît cea obişnuită, de 1.500 de euro de om. Preşedintele clubului, Nicolae Bara, a declarat că nu acceptă banii lui Gigi Becali. “A fost o întreagă nebunie. Dacă batem, se va zice că am luat bani de la Steaua, iar dacă pierdem, că a plătit CFR. Am preferat să stau departe. Sînt la Cairo, nu voi fi la meci. Asta ar mai lipsi, să spună că am fost premiat şi eu! Dacă mă decid să le dau jucătorilor o primă, va fi de 60.000 de euro, nu jumătate de milion”, a spus Bara.

“Nu ştim nimic de prime
Căpitanul gazdelor, Cristi Todea, a declarat ieri că UTA va încerca s-o bată pe CFR, dar nu pentru banii Stelei. “Nu a venit nimeni să ne spună ceva despre vreo primă. Jucăm pentru noi. Mai avem 5 me­ciuri de Liga I. Dacă cineva vrea să plece la mai bine din vară, trebuie să fie conştient că e momentul să arate, măcar acum, ce poate. Iar la vară, ar trebui făcut un proiect atent construit, pentru revenirea în Liga I”, a spus Todea.

Zaharia şi valiza
Conform fanatik.ro, atacantul Dorel Za­ha­ria (foto) a fost ales drept inter­me­diar pen­tru a îm­păr­ţi pri­mele de joc din partea Stelei celorlalţi colegi. Jurnaliştii au fost informaţi te­le­fonic că Zaharia ar fi primit o valiză de la nişte bărbaţi în costum, sosiţi cu un Audi A6. “Tele­no­ve­le! Aceste poveşti, cu valize de bani, apar tot mai des înaintea meciurilor în ultima vreme”, a parat Zaharia pentru cfrmania.ro.

Citește și:
Louis Munteanu, prima reacție după ce a purtat tricoul celor de la FCSB: „De asta am făcut gestul!”
Superliga
Louis Munteanu, prima reacție după ce a purtat tricoul celor de la FCSB: „De asta am făcut gestul!”
Internaționalul român a cerut-o în căsătorie pe cântăreața Aza Gabriela: „Sufletul a știut. Inima a învățat. Iar azi spun «DA»”
Stiri extrasport
Internaționalul român a cerut-o în căsătorie pe cântăreața Aza Gabriela: „Sufletul a știut. Inima a învățat. Iar azi spun «DA»”
Alimentul pe care Robert Lewandowski l-a eliminat din meniu: „Luam în fiecare dimineață și nu mă simțeam bine”
Campionate
Alimentul pe care Robert Lewandowski l-a eliminat din meniu: „Luam în fiecare dimineață și nu mă simțeam bine”
Lovitura iernii la FCSB » Florin Tănase, la un pas de a pleca de la echipă
Superliga
Lovitura iernii la FCSB » Florin Tănase, la un pas de a pleca de la echipă
România - implicată în favoarea Ucrainei în cea mai mare și discretă operațiune logistică de până acum a UE
Profit.ro
România - implicată în favoarea Ucrainei în cea mai mare și discretă operațiune logistică de până acum a UE
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Fotbalistul Anului”, Andrei Rațiu, interviu de gală la Madrid: „Nu sunt arogant. Sunt doar timid” + „Vini jr. cel mai incomod? Nu! El e mult mai electrizant!”

„Trebuie obsesie, dar și liniște” » David Popovici e „Sportivul Anului” și vorbește într-un interviu-eveniment despre o mare provocare: „N-am trecut niciodată prin așa ceva”

Comentarii (19)
 •  19 Aprilie 2008, 14:16

pai normal ca omu nu stie nimic de prime de la steaua , pentru ca primele alea sunt pentru galati , dar cineva a "glumit" si uite asa s-au incurcat borcanele

•  19 Aprilie 2008, 13:05

Fraieri mai sunteti daca voi chiar credeti ce se zice in articolul asta.ARTICOLE INVENTATE!!!

•  19 Aprilie 2008, 11:20

arad/// ba daca esti timpit dispari!voi ati nenorocit romania prin tot ceea ce faceti voi.vesticii pe voi va manipuleaza impotriva tarii voastre pt ca sinteti prosti si ei care v-au calarit sute de ani stiu asta f bine

Vezi toate comentariile (19)
Comentează