FOTBAL  »  Superliga  »  4000 DE PACHETE VÎNDUTE

500.000 € într-o zi!

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2008 00:00

Steaua a vîndut ieri 4.000 de pachete de bilete la meciurile din Champions League, încasînd aproape o jumătate de milion de euro

“E adevărat, preţurile biletelor sînt de Champions League, însă banii suporterilor se vor întoarce în investiţia din echipă”
Declaraţia zilei: Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Ieri, cu fix o săptămînă înainte de primul meci în Champions League, cel cu Bayern Munchen, Steaua a scos la vînzare pachetele de tichete pentru toate cele 3 jocuri din grupele Ligii. Peste 500 de abonaţi au aşteptat în faţa caselor apariţia biletelor, iar pînă aseară la ora 19:00 s-au vîndut 4.000 de pachete, incluzînd tranzacţiile de pe Internet . ;)

În numai 7 ore, atît cît au stat deschise casele stadionului din Ghencea, Steaua a realizat încasări de aproape o jumătate de milion de euro , atît cît au costat împreună Tiago Gomez şi Abel Moreno. Şi astăzi, pachetele vor putea fi achiziţionate numai de abonaţii clubului, iar de mîine, de la ora 12:00, ele vor fi vîndute la liber, însă nici o persoană nu va putea lua mai mult de 3 pachete.

3,2 MILIOANE de euro e suma maximă pe care Steaua o va încasa din vînzarea biletelor dacă toate cele 3 meciuri din grupele Ligii se vor disputa cu casa închisă

Steaua a vîndut ieri 4.000 de pachete de bilete la meciurile din Champions League, încasînd aproape o jumătate de milion de euro

“E adevărat, preţurile biletelor sînt de Champions League, însă banii suporterilor se vor întoarce în investiţia din echipă”
Declaraţia zilei: Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Ieri, cu fix o săptămînă înainte de primul meci în Champions League, cel cu Bayern Munchen, Steaua a scos la vînzare pachetele de tichete pentru toate cele 3 jocuri din grupele Ligii. Peste 500 de abonaţi au aşteptat în faţa caselor apariţia biletelor, iar pînă aseară la ora 19:00 s-au vîndut 4.000 de pachete, incluzînd tranzacţiile de pe Internet . ;)

În numai 7 ore, atît cît au stat deschise casele stadionului din Ghencea, Steaua a realizat încasări de aproape o jumătate de milion de euro , atît cît au costat împreună Tiago Gomez şi Abel Moreno. Şi astăzi, pachetele vor putea fi achiziţionate numai de abonaţii clubului, iar de mîine, de la ora 12:00, ele vor fi vîndute la liber, însă nici o persoană nu va putea lua mai mult de 3 pachete.

3,2 MILIOANE de euro e suma maximă pe care Steaua o va încasa din vînzarea biletelor dacă toate cele 3 meciuri din grupele Ligii se vor disputa cu casa închisă

Citește și:
Gigi Becali a anunțat că îl trimite pe Tavi Popescu împrumut la formația lui Șumudică: „Eu sper că îl vede cineva acolo și iau 20 de milioane pe el”
Superliga
Gigi Becali a anunțat că îl trimite pe Tavi Popescu împrumut la formația lui Șumudică: „Eu sper că îl vede cineva acolo și iau 20 de milioane pe el”
Prinde contur » Imagini la zi cu primul stadion din România care se va inaugura în 2026
Liga 3
Prinde contur » Imagini la zi cu primul stadion din România care se va inaugura în 2026
George Pușcaș va fi prezentat oficial » Atacantul s-a înțeles cu noua echipă
Stranieri
George Pușcaș va fi prezentat oficial » Atacantul s-a înțeles cu noua echipă
Anunț de ultimă oră din Italia: „Andrei Coubiș e din ce în ce mai aproape de Superliga”
Superliga
Anunț de ultimă oră din Italia: „Andrei Coubiș e din ce în ce mai aproape de Superliga”
SURPRIZĂ România va depăși la autostrăzi Elveția, Suedia, Ungaria, Polonia
Profit.ro
SURPRIZĂ România va depăși la autostrăzi Elveția, Suedia, Ungaria, Polonia
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Nu vă spun când mor, dar am alarma programată” » Povestea zguduitoare a unei campioane cu 5 Jocuri Olimpice în palmares, aflată pe moarte: „Mi-am «hackerit» creierul, ca să lupt cu cancerul”

În timp ce Trump posta imagini cu Maduro, în Venezuela se făcea anunțul care poate duce la scenariul din 2003

Comentarii (7)
 •  11 Septembrie 2008, 13:23

HAI CRAIOVA

•  11 Septembrie 2008, 10:37

pai normal sa se vanda atatea bilete !!! si Rapidul a vandut vreo 4000 de bilete la televizor caci acolo ii este locul in EUROPA !!!

•  11 Septembrie 2008, 10:30

VA FI PLIN...MERITA ORICE SACRIFICIU...E CAM SCUMP DA ASTA E..NU IN FIECARE ZI VEZI IN GHENCEA MECIURI D UEFA CHAMPIONS LEAGUE...A BA DA DE FAPT VEZI:)))):D:D:D...PT CA NOI SUNTEM SI VOM FI MEREU SUPERIORI...MANDRU D STELISTII MEI DIN TOATA TARA...FORTZA STEAUAAAA!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează