FOTBAL  »  Superliga  »  

750 de suporteri dinamovişti la Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Fanii lui Dinamo au ţinut să fie alături de favoriţi la Cluj. Pe stadionul din Gruia, unde suporterii clujeni au luat cu asalt tribunele, se află şi 750 de fani ai "cîinilor", veniţi din Bucureşti, dar şi din Ardeal, fiind cunoscut faptul că o mare parte dintre susţinătorii roş-albi vin din această parte a ţării.

Înaintea acestei partide, CFR Cluj are 39 de puncte, iar Dinamo are 35.

Citește și:
Cu gândul la Cupa Mondială, „tricolorul” și-a anulat nunta de la vară: „Nu vreți să știți ce ceartă am acasă”
Nationala
Cu gândul la Cupa Mondială, „tricolorul” și-a anulat nunta de la vară: „Nu vreți să știți ce ceartă am acasă”
A fost sunat să-și facă bagajele! Decizie de ultimă oră luată de oficialii echipei
Superliga
A fost sunat să-și facă bagajele! Decizie de ultimă oră luată de oficialii echipei
Gigi Becali l-a întâlnit la semafor și a început să-l certe: „Te țin minte toată viața, am ratat 20 de milioane de euro din cauza ta!”
Superliga
Gigi Becali l-a întâlnit la semafor și a început să-l certe: „Te țin minte toată viața, am ratat 20 de milioane de euro din cauza ta!”
Frizerul din Agigea care vânează iepuri și fazani a apărut la „Desafio. Aventura” cu chipul lui Cătălin Hîldan tatuat pe corp
Media
Frizerul din Agigea care vânează iepuri și fazani a apărut la „Desafio. Aventura” cu chipul lui Cătălin Hîldan tatuat pe corp
Investiție reluată în România după 14 ani FOTO
Profit.ro
Investiție reluată în România după 14 ani FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Nu vă spun când mor, dar am alarma programată” » Povestea zguduitoare a unei campioane cu 5 Jocuri Olimpice în palmares, aflată pe moarte: „Mi-am «hackerit» creierul, ca să lupt cu cancerul”

În timp ce Trump posta imagini cu Maduro, în Venezuela se făcea anunțul care poate duce la scenariul din 2003

Comentarii (4)
 •  14 Martie 2010, 01:10

sa va fie rusine. copilul ala avea insemnele CFR-ului, de ce il puneti intr-un context gresit. prosport rusine.

•  14 Martie 2010, 00:33

Felicitari galeriei Dinamo! Am ramas impresionat de modul in care si-au incurajat echipa 90 de minute. Din pacate nu pot sa zic acelasi lucru despre cei de la Steaua :( Ei s-au coborat sub nivelul lui Jiji de 2 ani si doar cu "carnea in gura" is la fiecare meci in loc sa incurajeze echipa! Forza Steaua!

•  13 Martie 2010, 20:59

parca asa ziceati deci am avut dreptate a ramas vis erotic al minoritatii sexuale

Vezi toate comentariile (4)
Comentează