FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A ajuns iar pe tuşă » Duarte nu mai scapă de accidentarea de la genunchi suferită în urmă cu trei luni

Rui Duarte a lăsat descoperită banda dreaptă a Rapidului.
Rui Duarte a lăsat descoperită banda dreaptă a Rapidului.

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 noiembrie 2012 21:19

Banda dreaptă a defensivei îi dă mari bătăi de cap lui Marian Rada. De cînd a fost numit antrenor principal, în patru meciuri, tehnicianul i-a folosit acolo pe Voicu, Oros, Walace şi Roman, însă nici unul nu s-a descurcat bine.

Rada ar fi vrut să-l folosească luni, cu U Cluj, pe Rui Duarte (32 de ani), dar portughezul nu poate reintra. La antrenamentul de vineri, genunchiul drept, cel la care a suferit o ruptură de cartilagiu pe 9 august, în returul cu Heerenveen, i s-a inflamat, fiind nevoit să părăsească şedinţa de pregătire.

Nu e prima oară cînd i se umflă genunchiul. La fel s-a întîmplat şi înaintea meciului din Cupa României, cu Delta Tulcea, cînd a fost oprit în lot, însă în ziua partidei a fost nevoit să declare forfait. Rui e îngrijorat şi se teme să nu fie nevoit să pună ghetele în cui. Medicul din Portugalia, care l-a tratat, i-a transmis că dacă acel cartilagiu i se va rupe din nou, atunci va trebui să se lase de fotbal pentru totdeauna.

17.000 de euro e salariul lunar al lui Duarte în Giuleşti. El şi-a prelungit angajamentul în vară şi are contract cu Rapid pînă la 1 iunie 2014

Inbox
- Nae Manea nu crede că George Copos va vinde vreodată Rapidul: "Viitorul acestui club e tot cu Copos. N-o să se despartă niciodată de Giuleşti. Eu ştiu care e strategia lui. E a nu ştiu cîta oară cînd «vinde»".
- Marius Şumudică, noul antrenor al lui U Cluj, adversara Rapidului de luni: "Chiar dacă au probleme organizatorice, rapidiştii au jucători care pot face oricînd un meci foarte bun. N-am ofertă de la Rapid şi nu mă interesează ce gîndeau fanii giuleşteni".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
catzulinho
catzulinho  •  11 Noiembrie 2012, 14:22

Hai ba lasa-ne cu accidentarea lui Duarte, cum sa speri intr-un jucator care in fiecare an e accidentat, ala crede ca suntem chiori, nu vedem ca isi ia banii si atat, pt ca-si permite si si-a facut un contract care-i permite asta ?! Sau Marius Constantin, ba nici eu in curtea scolii nu ma accidentez intr-o bordura si daca joc 4 ore fotbal intr-o zi, macar aveti decenta aia minima si plecati in tacere, da' nu veniti cu dume : sper sa-mi revin sa joc, FRATZICA, Duarte si Milli aveau burta la inceput de campionat, si nu era burta lui Rusescu, mult mai mare :)))

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  11 Noiembrie 2012, 11:52

Rapidistul adevărat joacă şi cu un picior în ghips. Dar de la mercenarii ăştia ce să aştepţi?

krncevic
krncevic  •  11 Noiembrie 2012, 09:24
Postat de suntfericit pe 11 Noiembrie 2012, 09:05

Plecati in serie B m am saturat de voi.La matineu birjar!La matineu!

ai app. de nick -ul tau: cantecu' ala pe care l-ati scos n-are nici un haz, e cantec d'ala de-l cantam in tabara cand eram copii, nu e de stadion in nici un caz.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează