FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A dispărut sponsorul! » Tricoul Rapidului e imaculat

Bozovic şi compania au jucat în meciul cu Vaslui fără sponsor pe tricou
Bozovic şi compania au jucat în meciul cu Vaslui fără sponsor pe tricou

Articol de , - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:48

Giuleştenii au început sezonul fără sponsorul principal pe tricouri, compania de pariuri sportive Super Bet.

Contra Vasluiului, pe piepturile elevilor lui Răzvan Lucescu au apărut inscripţionate doar numerele de pe tricouri, fără sigla sponsorului principal, aşa cum era în sezonul trecut.

Dispariţia siglei companiei de pariuri sportive Super Bet are o explicaţie. Reprezentanţii acesteia şi cei ai clubului alb-vişiniu discută în aceste zile prelungirea contractului semnat în august 2010, dar încă nu au reuşit să ajungă la un numitor comun în ce priveşte cuantumul bonusurilor care ar trebui acordate în funcţie de obiectiv.

Pentru sezonul trecut, gruparea din Grant a avut 500.000 de euro promişi de la Super Bet în cazul unei calificări în cupele europene. Banii vor intra însă în conturile clubului doar dacă Rapid se va califica în grupele Europa League.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
mariuscrangasi
mariuscrangasi  •  26 Iulie 2011, 14:17

este mai adevarat asa fara sponsor , cu cat mai simplu cu atat mai bine :))))

night_wolf
night_wolf  •  26 Iulie 2011, 10:42

Mi-as dori sa nu mai avem sponsor, e mai bine ca si-asa nu ne dadeau foarte multi bani comparativ cu vestul europei sau unele tari din est

raul4steaua
raul4steaua  •  26 Iulie 2011, 10:04

De multe ori sponsorul distruge aspectul unui tricou, oricum ciudata alegerea celor de la Rapid de a folosi numere si pe piept, probabil nu se recunosc intre ei jucatorii, sau o fi pentru Duarte ca la cat a stat in vacanta si la cati jucatori noi sunt e imposibil sa recunoasa pe cineva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează