FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

A fugit din Spania? » Fosta echipă a lui Contra vrea să îl dea în judecată

În urmă cu 4 zile, Contra a parafat un contract pe un an şi 6 luni cu Petrolul
În urmă cu 4 zile, Contra a parafat un contract pe un an şi 6 luni cu Petrolul

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 20:54

Contraşi-a dat demisia de la Fuenlabrada, dar clubul cu care era sub contract n-a acceptat-o. Şi ibericii vor să-l dea în judecată.

În vară, la 36 de ani, Contra a semnat pe un sezon cu Fuenlabrada (D3), pe care a dus-o, după 10 etape, pe un loc de play-off (4) pentru promovarea în liga secundă. După ce a primit oferta de la Petrolul, a demisionat şi s-a întors în ţară, pentru a încheia noul angajament. Numai că preşedintele clubului iberic, Miguel Angel Arto, nu o acceptase!

Iar acum, Fuenlabrada îl dă în judecată pentru ruperea acordului! "L-am aşteptat la antrenamentul de miercuri, nu a apărut, i-am trimis un fax în care îi ceream să revină la echipă în 24 de ore, nu a răspuns", s-a plîns Arto, afirmînd că nu mai poate găsi în acest moment un înlocuitor pentru Contra.

Astăzi, împotriva lui Leganes, antrenor interimar la Fuenlabrada va fi Alberto Peribanez, preparatorul fizic, asistat de Ramon Torres, tehnicianul formaţiei de juniori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
johnitza
johnitza  •  04 Noiembrie 2012, 12:34
Postat de chriss2210 pe 04 Noiembrie 2012, 09:58

Nu si-a dat demisia, cei de la Fuenlabrada nu aveau nimic impotriva, chiar erau mandrii daca o facea, erau bucurosi ptr saltul lui profesional. Pur si simplu a disparut in ceata, nu tu telefon nimic. Ei au aflat din presa de chestia cu Petrolul. Tipic Romanesc.

Tipic romanesc este comentariul tau. Poate ne lamuresti si pe noi cum ai aflat aceste amanunte.

johnitza
johnitza  •  04 Noiembrie 2012, 12:32
Postat de 73cch pe 04 Noiembrie 2012, 09:33

Baieti, eu cred ca voi aberati. Demisia este un act unilateral. Demisia nu poate fi acceptata sau respinsa. In momentul in care ti-ai dat demisia, nimeni si nimic nu te mai poate opri. Singurele piedici pot fi anumite clauze din contract prin care poti sa platesti daune interese in cazul in care demisionezi, dar e clar ca in momentul in care ai ales sa demisionezi, ti le-ai asumat. Cine foloseste expresia "demisia nu a fost acceptata" nu are nicio legatura cu fenomenul.

Corect, asta doream sa spun si eu, prin demisie pui in vedere angajatorului dorinta de a incheia contractul de munca iar angajatorul ia la cunostinta acest lucru, nu isi da acordul. Totusi asta e legislatia in Romania, nu stiu sigur ce prevede legislatia muncii in Spania. Sau poate ca patronul nu a vrut sa semneze ca a luat la cunostinta de decizia lui Contra, oricum eu consider ca este urat ceea ce fac cei de la Fuenlabrada, pentru ca este clar vorba despre un salt valoric mare pentru Contra, si nu ar fi trebuit sa se opuna. Nu e ca si cum Contra pleaca la o echipa de acelasi nivel sau la vreo rivala.

chriss2210
chriss2210  •  04 Noiembrie 2012, 09:58

Nu si-a dat demisia, cei de la Fuenlabrada nu aveau nimic impotriva, chiar erau mandrii daca o facea, erau bucurosi ptr saltul lui profesional. Pur si simplu a disparut in ceata, nu tu telefon nimic. Ei au aflat din presa de chestia cu Petrolul. Tipic Romanesc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close