FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A jucat Teixeira la două capete? O altă echipă din Liga 1 îl acuză: "A venit pentru noi, dar s-a dus la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 20:02

Marius Şumudică l-a dorit pe Filipe Teixeira (34 de ani) la Astra în această vară şi chiar începuse negocierile cu fostul mijlocaş al Astrei. Totul a picat însă cînd Steaua a intrat pe fir şi i l-a suflat giurgiuvenilor.

Antrenorul Astrei a povestit cu lux de amănunte de ce a ales Teixeira Steaua în detrimentul formaţiei sale.

"Nu știu ce să mai spun. Mai erau doar unele detalii de pus la punct în ultimul timp cu Teixeira. Nici nu știu de ce a durat atît de mult, sincer vă spun. Am vorbit cu el și cu impresarul lui, acum o oră, și mi-au spus că n-a semnat, dar că există ofertă și de la Steaua. Dar, dacă Teixeira joacă la două capete, e închisă treaba. El vine în țară să discutăm, să semnăm și apoi vine o altă echipă care intră pe fir. Pentru mine e un semn de întrebare şi trebuie să mă opresc.

Noi am acceptat ce a cerut Teixeira, probabil că ne-am împotmolit la mici detalii. Dar dacă ce se scrie este adevărat, noi nu-i putem oferi atît și ne oprim, nu putem onora un astfel de contract", a declarat Şumudică la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
891856240886025
Casian Soneriu  •  07 Iulie 2015, 00:00

Este nornal ca Teixeira să fie ”curtat” de mai multe formații, este de apreciat că la cei 35 de ani pe care îi va împlinii în octombrie nu a dat fuga în golf sau în Asia cu se poartă, rămâne aici pentru a evolua în UCL. Un lucru de apreciat!

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Iulie 2015, 21:39
Postat de luciann pe 06 Iulie 2015, 21:33

Pai si Keseru/Tade sunt deja acontati!? :))) Felgueiras era bun in poarta!

nu sunt acontati, din ce am auzit sunt in negocieri, habar nu am daca vin, dar cred ca e logic sa mai vina 1-2 atacanti de valoare, poate unul dintre cei doi, sau ambii, sau , eventual altii de aceeasi valoare cu ei, eu asa cred ca va fi.

luciann
luciann  •  06 Iulie 2015, 21:36

@Zidane: Plus Felgueiras!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează