Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2012 15:07

Marius Alexe a părăsit cantonamentul dinamoviştilor din Antalya şi s-a întors de urgenţă în România, după decesul tatălui său.

Tatăl mijlocaşului era bolnav şi a murit în spital. Dinamoviştii l-au încurajat pe jucător înainte de revenirea în ţară, încercînd să-l îmbărbăteze.

Dinamo a publicat un comunicat pe site-ul oficial: "Conducerea clubului din “Stefan cel Mare”, antrenorii si jucatorii dinamovisti sunt alaturi de Marius Alexe in aceste clipe de suferinta dupa disparitia tatalui sau, in varsta de 54 de ani.
Marius Alexe a parasit aseara cantonamentul echipei, de la “Gloria Golf Resort” din Belek, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe tatal sau.
Sincere condoleante indureratei familii din partea tuturor dinamovistilor!
Dumnezeu sa-l ierte!".

Un alt "cîine" a trecut prin aceleaşi clipe grele în această iarnă. Cătălin Munteanu a ratat prima parte a stagiului de pregătire din Antalya după ce tatăl său a murit.

Dinamo şi-a prelungit cantonamentul din Antalya după ce s-a decis ca startul returului să se amîne.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”