FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

A pierdut cu FCSB, dar revine cu Dinamo » Budescu, coșmarul "câinilor", și-a revenit după accidentare

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 15:17

Astra și Dinamo se vor duela luni, în etapa a 5-a din play-off, iar giurgiuvenii au primit o veste bună.

Constantin Budescu, vedeta Astrei, are șanse foarte mari să joace contra lui Dinamo. Potrivit surselor GSP, acesta va începe de azi antrenamentele alături de colegii săi.

Dacă va rezista din punct de vedere fizic, Budescu va fi titular luni. Mijlocașul de 27 ani a ratat meciul cu FCSB, 0-3, după ce a suferit o contractură musculară în meciul cu Viitorul, 1-2, în care jucat doar 30 de minute.

În ultimii ani, Budescu a fost printre cei mai importanți jucători ai Astrei, iar din iarnă, după ce a plecat Alibec, a ținut-o în viață pe Astra, alături de Teixeira.

  • Astra - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:30, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează