FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

A plecat şi Semedo » Destinaţia Cipru

Antonio Semedo
Antonio Semedo

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Portughezul António Paulo Sanches Semedo a decis să spună adio Ligii I. După 4 ani şi jumătate petrecuţi în fotbalul românesc, Semedo va pleca în Cipru.

António Semedo, considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători străini din fotbalul românesc din ultimii ani, pleacă de la vicecampioana României Unirea Urziceni. Semedo va merge în Cipru, unde va semna cu echipa Alki Larnaca, pe un an şi jumătate, conform EVZ.

A scris istorie la CFR

În vîrstă de 31 de ani, Semedo a venit în 2006, atunci cînd CFR Cluj l-a transferat de la gruparea portugheză Clube de Futebol Estrela da Amadora. Semedo s-a numărat, alături de Tony, Cadu, De Sousa, Didi sau Dani, printre fotbaliştii care au scris istorie la CFR Cluj.

Intrat însă în conflict cu şefii din Gruia, Semedo a fost vândut la Steaua în toamna anului 2008.

Ironizat de Gigi Becali

Primit cu braţele deschise în Ghencea, portughezul născut la Lisabona a devenit rapid ţinta ironiilor patronului Gigi Becali. În cele din urmă, Semedo a părăsit Ghencea cu destinaţia Urziceni. A fost omul care a îngenuncheat Steaua în această toamnă, în Bărăgan.

Alki Larnaca e pe locul 12 în prima ligă cipriotă, campionat care are 14 formaţii. Principalul obiectiv al echipei lui Semedo e evitarea retrogradării.


FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează