FOTBAL  »  Superliga  »  SPARTAK TRNAVA - STEAUA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

A pregătit meciul cu Salam! » Luni seară, Reghe a mers la o petrecere de manelişti

Reghe, Anamaria și Ramona Lăzuran,
fostă prezentatoare de la OTV, la
petrecerea maneliștilor +2   FOTO
Reghe, Anamaria și Ramona Lăzuran, fostă prezentatoare de la OTV, la petrecerea maneliștilor

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 09:06

Reghecampf a mers la o petrecere de manelişti luni seară, cu Florin Salam şi cu Piţi ”Talent”


Steaua pleacă azi în Slovacia ca să întoarcă scorul prost din prima manşă, 0-1. Cum gîndeşte Reghecampf partida şi ce program are în zilele dinaintea duelului cu Spartak Trnava? Luni seară, antrenorul a mers la o petrecere a unui manelist, Piţi "Talent". A fost botezul copilului acestuia, cu cuplul Reghecampf pe post de naşi! La show a participat şi Florin Salam. "E o voce incredibilă", crede despre "Salam" Anamaria Prodan, soţia lui Reghe.

Ana a fost în direct la DigiSport în timpul petrecerii maneliştilor şi a anunţat de la lăutari că se gîndeşte s-o mute pe U Cluj la Bistriţa, supărată fiind că n-o ajută autorităţile din Cluj, iar soţul ei pregătea penultimul antrenament dinaintea partidei de la Trnava.

Cu lăutarul lui "Dodel"
Ea a postat apoi fotografii pe Facebook, într-una dintre ele apărînd alături de Laurenţiu. Antrenorul de 36 de ani a petrecut seara tocmai la petrecerea unuia dintre manelişti favoriţi ai lui Cristi Tănase. E vorba despre Piţi "Talent", un lăutar pe care-l apreciază "Dodel", adică fotbalistul pe care Reghecampf l-a atenţionat recent pentru escapadele din timpul lui liber. Tănase şi Chipciu au fost implicaţi într-un scandal la mare şi tehnicianul i-a atenţionat atunci că el nu tolerează un astfel de comportament.

Anamaria înjură pentru Salam!
Soţia lui Reghecampf a fost criticată pe facebook fiindcă a postat poza cu Florin Salam, pe care l-a şi complimentat pentru "vocea incredibilă". Ea le-a replicat cu înjurături de mahala celor care o criticaseră: "Marş, jigodie! La cît de ţăran eşti, ce să înţelegi? Du-te-n p... mea de sărac ce eşti!".

Şi cînd juca era fan
Petrecerea cu manelişti de luni seară n-a fost o excepţie pentru Reghecampf, un împătimit al acestui gen de muzică. El participa la party-ul cu lăutari şi cînd era fotbalist şi se poza mîndru cu Vali Vijelie.

Alţii sperie cu munca
Mirel Rădoi a lucrat cu Olăroiu şi la Steaua, şi la arabi. Fostul căpitan din Ghencea a rămas cu o impresie potrivit căreia un antrenor trebuie să muncească nonstop în timpul sezonului: "Aveam de gînd să fac şcoala şi să iau licenţa de antrenor, dar după ce am văzut cît lucrează Oli, nu mai sînt atît de convins că vreau să practic meseria asta în care programul e infernal, de dimineaţă pînă seara zi de zi". Aceeaşi reacţie a avut-o şi Narcis Răducan în legătură cu Mircea Lucescu: "Cînd am văzut cum şi cît munceşte, mi-am dat seama că n-are sens să mă fac antrenor, fiindcă nu voi ajunge niciodată un tehnician de top".

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Tănase ratează şi play-off-ul!
Fiindcă a lovit un adversar de la Spartak Trnava, Cristi Tănase va sta trei meciuri în Europa League. Atît l-a suspendat UEFA pentru gestul lui. "Dodel" nu va juca în Slovacia, mîine seară, în meciul programat de la ora 20:30, şi va lipsi şi în "dubla" din play-off, în eventualitatea în care Steaua se va califica mai departe. Dacă va fi eliminată, Tănase îşi va consuma două etape de suspendare abia în ediţia viitoare în care va participa echipa lui.

L-ar vrea pe Kapetanos înapoi!
Steaua i l-a dat gratis lui CFR Cluj pe Pantelis Kapetanos şi a realizat acum că vîrful grec chiar e bun. "Mă gîndesc că poate o avea vreo clauză, ceva, să poată deveni liber şi să-l iau înapoi. De unde era să ştiu că e atît de bun, cînd se lovea mingea de el? Acum parcă are lipici la goluri, marchează din toate poziţiile, mi se pare cel mai bun atacant" e uimit Becali.

Afacere pentru Gaz Metan
Steaua scumpeşte biletele la Mediaş. Roş-albaştrii vor juca duminică în Ardeal, de la 21:30, şi şefii lui Gaz Metan îi aşteaptă ca să facă o afacere. Tichetele de intrare pe stadion au preţuri duble decît de obicei. La meciul trecut jucat la Mediaş, cînd adversară a fost Pandurii, cel mai ieftin bilet a costat 10 lei, acum e 20 de lei.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (88)
nicholass99
nicholass99  •  10 August 2012, 23:38
Postat de cyoby24 pe 09 August 2012, 01:47

cear mai putea fi spus de prodanca? ce poti sa mai spui despre o scarba care tine la vederea copiilor un "tablou" cu ea dezbracata? iar despre reghe? vb aia.. spunemi cu cine umbli ca sati spun cine esti

sa io sugeti la familia reghe & ana- maria.INVIDIOSILOR...in afara de omleta ce mancati..REVISTE?..da.

nicholass99
nicholass99  •  10 August 2012, 23:36

ZIARISTI DE 2 LEI.NU MAI ARE VOIE OMUL SA SE DISTREZE..CA SI SARAITI PE EL.POFTIM..SA CALIFICAT STEAUA ...?..CE MAI ZICETI CA A PETRECUT CU MANELISTI ATI AUZIT DE : VIATA PRIVATA ...normal ca nu..ca sunteti slugi la munca.

hanmocar
hanmocar  •  10 August 2012, 18:40

Dar tie , tie vladule, ti-a cintat cineva vreodata vladule , sa simti si tu ca esti viu, ca traiesti pe fata pamintului ? NU PENTRU CA ESTI UN SCLEMBERIST !!!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează