FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A scăpat de Steaua! Mihai Costea a fost declarat liber de contract

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 20:08

Coşmarul lui Mihai Costea la Steaua s-a încheiat astăzi, după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a FRF l-a declarat liber de contract.
După mai multe luni în care şi-a căutat dreptatea pe la comisii, Mihai Costea a reuşit să se rupă de Steaua. Atacantul de 26 de ani îşi pierduse deja speranţa şi izbucnise în urmă cu o lună la adresa oficialilor FRF: ”Sînt scîrbit de ce se întîmplă la comisii şi nu-mi rămîne decît să le fac plîngere penală membrilor lor! Simt că sînt batjocorit şi că nu am nici un drept!”. (Detalii)

Membrii comisiei au respins însă solicitarea jucătorului privind obligarea clubului la plata salariilor pînă la sfîrşitul contractului. Costea II nu putea părăsi formaţia din Ghencea, pentru că ”roş-albaştrii” ar fi trebuit să îi achite 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu.

Aproape un an şi jumătate a trecut de la ultimul meci oficial al lui Mihai Costea, Steaua - Avîntul Bîrsana 4-0, partidă care a avut loc pe 26 septembrie 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
der.bomber
der.bomber  •  11 Martie 2015, 12:45

foarte bine...acum sa-l vedem cat de fotbalist este .

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Martie 2015, 13:52

Este vorba despre 2 frati,2 olteni "made U Craiova-varianta Mititelu",care s-au nascut sperante si au murit neimpliniti. Ambii cu ifose,ambii individualisti,cu bagaj tehnic discutabil,ambii s-au umplut de bani luati usor "fara rezultate in productie". Va incepe ,pentru astia doi, o perioada grea,cea in care vor trebui sa joace la C su B,pe bani putini,si in scurt timp sa devina "fosti jucatori". Sper sa nu incerce Cartu sa-i 'reconditionexe" ca din rahat ,prastie nu se poate face.Tipic pentru fotbalistii romani,conteaza banul nu munca. Deviza lor a fost : " noi ne face, ca muncim,voi ne platiti" . Halal !1

spivak
spivak  •  05 Martie 2015, 11:55

De frate-su nu se mai ştie nimic. Nici de ăsta n-o să mai auzim.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează