FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A venit ca să plece » Lucian Goian nu va continua în Ştefan cel Mare: ”Nu va fi păstrat”

Prestațiile lui Goian din amicale n-au convins deloc
Prestațiile lui Goian din amicale n-au convins deloc

Articol de , - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 21:10

Goian s-a pregătit cu ”cîinii”, a jucat în amicale, însă nu va îmbrăca tricoul alb-roşu în sezonul de primăvară.

Lucian Goian s-a antrenat cu Dinamo în cantonamentul din Spania, a jucat în mai multe meciuri amicale, dar "cîinii" nu au înregistrat actele la LPF pentru validarea înţelegerii cu fundaşul de 32 de ani. Şi nici nu o vor mai face! A confirmat aseară managerul Daniel Stanciu, la DigiSport: "Lucian nu va fi păstrat!".

În acest moment, roş-albii au deja patru stoperi în lot, Cordoş, Machado, Durimel şi Nedelcearu, şi speră să-l rezolve cît mai repede şi pe Andrei Marc. Cazul nemţeanului de 21 de ani a fost reprogramat de către Comisia de Recurs pentru săptămîna viitoare.

Aşa cum a anunţat ieri GSP.ro, speţa s-a amînat pentru joi. Motivul? Ceahlăul n-a pus la dosar timbrul care trebuia, astfel că nu avea cum să se judece cazul!

10 fotbalişti a adus Dinamo în această iarnă, în afara lui Goian: Naumovski, Farnolle, R. Machado, Sergio Rodrigues, M. Cristescu, Grozav, N. Grigore, Elhamed, Henrique, M. Niculae

"Am fost aproape să-l împrumutăm în această iarnă pe Vid Belec, portarul lui Inter Milano. Din păcate, afacerea a picat în ultimul moment" (Daniel Stanciu, manager Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Putem bate Steaua"
Mihai Teja nu-şi face griji în privinţa sezonului de primăvară: "Dinamo se chinuie, echipa naţională se chinuie, Steaua se chinuie, Petrolul se chinuie, aşa se întîmplă în pregătiri. Sîntem la 70-80 la sută din potenţial. Sigur că putem bate Steaua, altfel nu veneam aici. Dar să arătăm pe teren, aşa, din gură... Vrem să batem şi Steaua, şi celelalte echipe pentru a fi cît mai sus în clasament".

E "cîine", dar încă nu poate juca
Sergio Rodrigues a devenit, ieri, oficial fotbalistul lui Dinamo. Fundaşul stînga venit de la FC Braşov a semnat un contract valabil pînă în vară, cu drept de prelungire. În acest moment, lusitanul nu se antrenează la capacitate maximă, din cauza unor probleme musculare, iar şansele ca el să joace în meciul de Cupa Ligii cu Pandurii sînt minime.

Buni de împrumut
Dinamo i-a luat de la Fortuna Poiana Cîmpina pe portarul Iustin Popescu şi pe fundaşul stînga Georgian Damian, 22 de ani, dar îi va împrumuta imediat la ACS Berceni. Formaţia ilfoveană va fi cumpărată de Negoiţă pentru a deveni satelitul "cîinilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  13 Februarie 2015, 22:58
Postat de costanb pe 13 Februarie 2015, 13:25

Duca-se si Durinel dupa Goian,ca nu-i bun de nimic.Ma bucur ca a revenit Cordos,care impreuna cu Machado,vor fi stalpi de baza in aparare,iar daca mai vine si Marc,atunci apararea-i beton.

cordos e la pandurii deja tata

zecs93
zecs93  •  13 Februarie 2015, 16:08

ohoo portarul lui inter a fost aproape de dinamo, am fi dat lovitura

costanb
costanb  •  13 Februarie 2015, 13:25

Duca-se si Durinel dupa Goian,ca nu-i bun de nimic.Ma bucur ca a revenit Cordos,care impreuna cu Machado,vor fi stalpi de baza in aparare,iar daca mai vine si Marc,atunci apararea-i beton.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează