FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Greu de transferat » Motivele incredibile care blochează, momentan, transferul lui Andrei Marc şi cînd poate deveni ”cîine roşu” cu acte în regulă

Articol de - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 15:58

Fundaşul Andrei Marc încă mai are de aşteptat pînă să semneze cu Dinamo. Apărătorul de 21 de ani a devenit liber de contract, în urma unei decizii a Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, însă speţa a ajuns de aproape o lună la Comisia de Recurs a FRF, unde a rămas blocată.


Ar fi trebuit să se judece astăzi, doar că fostul fotbalist al Ceahlăului n-a prins lista! Aşa i s-a transmis, cazul său nu este pe ordinea de zi. Aceasta şi întrucît clubul moldav n-a achitat timbrul care trebuia!

"Am înţeles că săptămîna viitoare, maximum în două, ar trebui să se încheie situaţia. Nu sînt într-o situaţie normală, încerc să-mi păstrez credinţa că voi putea juca fotbal din această primăvară", a declarat apărătorul pentru Gazeta Sporturilor, el pregătindu-se separat în toată această perioadă.

Dacă nici joia viitoare nu va fi pus la dosar timbrul care trebuie din partea grupării Ceahlăul, peste încă o altă săptămînă se va soluţiona speţa, aşa a fost anunţat jucătorul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
zecs93
zecs93  •  13 Februarie 2015, 15:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

vezi ca stanciu aduce 2 de afara si a spus ca perioada se incheie la dinamo, nu mai vine nimeni, deci ce o tot tii cu marc la noi, eu mi l-as fi dorit primu pe marc dar nu mai vine, un raspuns se va da peste 2 saptamani ( si nici atunci nu e sigur daca se va da)

thereem
thereem  •  13 Februarie 2015, 13:58
Postat de chronic pe 12 Februarie 2015, 16:06

la asteapta dinamovistii pe marc de zici ca e mesia...ba daca nu l-a luat steaua nu va mai stresati...nu are valoare

Aici nu este vorba despre valoarea jucatorului,nici despre echipa la care se transfera,este vorba de un principiu,despre cum un individ este nedreptatit in favoarea unei firme angajatoare,datorita legislatiei permisive. Ti se poate intampla si tie la locul tau de munca. Incercati sa iesiti din noaptea mintii. Hai ,usor asa.

thereem
thereem  •  13 Februarie 2015, 13:17

ce le avem si noi pe regulamente.......... O mojicie a conducatorilor clubului ceahlaul,ingaduita de un regulament facut pentru si in folosul cluburilor si pe spinarea jucatorilor,vezi si cazul vasile maftei,neplatit si cu memoriu din vara.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează