FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - RAPID 2-0

A venit fără cîrje! Nicuşor Bancu a revenit pe ”Ion Oblemenco” după accidentarea gravă suferită luna trecută

Bancu va reveni în partidele oficiale ale oltenilor abia din retur
Foto: Bogdan Dănescu
Bancu va reveni în partidele oficiale ale oltenilor abia din retur Foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 22:31

Circa 7.000 de olteni au înfruntat frigul de aseară: printre ei, mijlocaşul Bancu, revenit pe "Central" după accidentarea groaznică din 29 octombrie, 2-1 cu Viitorul


Partida de aseară a început cu un moment emoţionant. La marginea terenului şi-a făcut apariţia talentatul Nicuşor Bancu, 22 de ani. Accidentat grav pe 29 octombrie, într-un meci de Cupa României împotriva Viitorului, cînd Alin Şeroni l-a atacat feroce, prinzîndu-l cu piciorul în pămînt.

Deşi a suferit o fractură de tibie şi peroneu, mijlocaşul Universităţii a sosit aseară la partidă fără cîrje. Şi a fost aplaudat de tot stadionul, inclusiv de colegi sau adversari, atunci cînd a dat, simbolic, lovitura de start a partidei!

În afară de el, alţi aproximativ 7.000 de olteni, dar şi 50 de rapidişti, au vizionat disputa din tribune. Mulţi, avînd în vedere frigul de afară - doar două grade Celsius - şi situaţia obscură prin care trece CraiOlguţa, cu finanţatorul Andrici implicat în megadosarul Bica şi un stadion aflat în stand-by.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marryo
marryo  •  25 Noiembrie 2014, 09:50

"intrare feroce"...nice

zizu
zizu  •  25 Noiembrie 2014, 09:15

daca era de la steaua,iesea ditamai evenimentul national...asa insa se incearca bagarea sub pres a ce a patit el,ca doar e accidentat de jucatorul lui hagi,care hagi nu trebuie suparat,la fel ca si lacatus sau gardos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează