FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

A venit vara, ard băncile » Ei vor antrena viitoarele 16 prim-divizionare! Ganea se bate cu Gane pentru acelaşi post

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 16:35

Ionel Ganea la Năvodari e ultima posibilă mutare printre antrenorii din prima divizie. Pentru acelaşi post luptă, printre alţii, şi Ionel Gane. Pînă acum, noutăţile certe se numesc Rednic la CFR, Mulţescu la Dinamo şi Miriuţă la Ceahlăul


Campionatul s-a încheiat de mai puţin de două săptămîni, iar cinci formaţii din Liga 1 vor avea, cu siguranţă, alţi "principali" în sezonul viitor. La acestea se adaugă o nou-promovată, Săgeata Năvodari, care şi ea va schimba componenţa băncii tehnice, necunoscutul Mihai Guliu fiind considerat prea lipsit de experienţă pentru confruntarea cu "greii" din "A".

În acest moment, 3 "găuri" s-au acoperit deja, Rednic în locul lui Trică, Mulţescu în locul lui Ţălnar şi Miriuţă în locul lui Hizo, în vreme ce Mediaşul, Oţelul şi Săgeata încă n-au găsit varianta convenabilă. Cea mai mare bătaie pare a fi pe postul de "allenatore" al Săgeţii, şefii grupării dobrogene negociind, practic, cu toţi tehnicienii liberi de contract. Ultima variantă, Ionel Ganea, care ar lăsa Universitatea Cluj întrucît situaţia ardelenilor e extrem de ambiguă. Ganea e în luptă dreaptă cu Gane, dar şi cu mai mulţi foşti componenţi ai Generaţiei de Aur, precum Selymes, Panduru sau Ciobotariu.


Cine va pregăti viitoarele 16 prim-divizionare »
Club / Antrenor sezonul 2012-2013 / Antrenor sezonul 2013-2014
Steaua / L. Reghecampf / L. Reghecampf
Pandurii / Cr. Pustai / Cr. Pustai
Petrolul / C. Contra / C. Contra
Astra / D. Isăilă / D. Isăilă

FC Vaslui / G. Balint / G. Balint
Dinamo / C. Ţălnar / Gh. Mulţescu
FC Braşov / Ad. Szabo / Ad. Szabo
CFR / E. Trică / M. Rednic

Gaz Metan / Gh. Mulţescu I. Stan/Ov. Stîngă?
Oţelul / P. Grigoraş / Bergodi?
Viitorul / C. Anghel / C. Anghel
Ceahlăul / V. Hizo / V. Miriuţă

FC Botoşani / Cr. Popovici / Cr. Popovici
Săgeata / M. Guliu I. Ganea/I. Gane/L. Ciobotariu/T. Selymes/ B. Panduru/I. Stan?
Corona / D. Bona / D. Bona
ACS Poli / V. Velcea / V. Velcea

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
kiddu90
kiddu90  •  13 Iunie 2013, 09:28

Botoşaniul merita o echipă de prima ligă. Până la urmă nu e un oraş oarecare şi nici o comună necunoscută. Bravo lor. Şi interesantă va fi şi confruntarea dintre cele 2 braşovence.

old_shatterhand
old_shatterhand  •  12 Iunie 2013, 19:48

Ce logica au aia de la Navodari.Pai daca antrenoru ala te-a promovat de ce sa il schimbi?Si de ce sa schimbi si jucatorii?Aia au promovat, aia merita sa dovedeasca ca pot ramane in prima liga.Mai era un articol care ziccea ca nu stiu ce nou-promovata transfera vreo 20 de jucatori.

tac77stelist
tac77stelist  •  12 Iunie 2013, 17:57

ok daca sunt doar 16 echipe cum se va juca pana la urma??? play off sau cum???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează