FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali s-a enervat: „Controale la antrenamente? Să ia mandat de la procuror! Ce să caute la mine în curte?” » Soluție pentru a-l proteja pe Mihai Pintilii

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 14 februarie 2023 12:22 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 14:26

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, a vorbit în intervenția de 20 de minute de marți și despre situația nelicențiatului Mihai Pintilii, în continuare „strâns cu ușa” de regulamentele care nu-i permit să conducă echipa de pe bancă și să se comporte precum un antrenor clasic.

Patronul de la FCSB susține că, pentru a scăpa de amenzile consistente cu care roș-albaștrii sunt amenințați de cei FRF&Școala de Antrenori, îi va solicita lui Mihai Pintilii să supervizeze meciurile echipei sale din lojă, urmând ca doar Leo Strizu să se afle pe bancă. În acest fel, dacă ideea i se va materializa, Becali caută o nouă modalitate de a „dribla” regulamentele care-i pun piedici lui Pintilii.

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Gigi Becali, scos din sărite: „Pintilii va sta cu mine în lojă! De ce să-i dea amendă?”

Stai, mă, puțin! De ce să-i dea amendă lui Pintilii? El o să stea în lojă, e un antrenor din ăsta mai modern. Leo Strizu e pe bancă, el va sta pe bancă. De unde să-l suspende pe Pintilii? Din lojă de la mine?! Pintilii va sta în lojă.

Controale la antrenamente? Păi, cine îi primește? Ce caută la mine în curte? Ce, mă, ești procuror? Să ia mandat de la procuror, de la judecător. Dacă antrenamentele le face Neubert, foarte bine! Eu sunt societate comercială. Dacă eu consider că ăla face mai bine pentru banii mei, ăla face. 

Nu vii tu, «Burlichel», Burchel, să-mi aduci pe unul care-mi scoate banii din buzunar. Antrenează ăla care-mi bagă mie bani în buzunar! Du-te, mă, de aici, cu regulamentele tale. După ce mă pui să fac fotbal feminin, mă pui să fac și șapte ani pentru carnet de antrenor, pentru licență, mai trebuie să fac și Facultatea de Medicină Sportivă, nu?”, a spus latifundiarul din Pipera, de la volanul mașinii sale.

Duceți-vă, mă, de aici, cu nebuniile voastre! După ce că n-avem nici calitatea de a conduce ceva, după ce că suntem varză, praf, venim și cu niște reguli...Regulile sunt făcute în Europa de niște oameni care au tradiție și civilizație”, nu ca la noi.

- Gigi Becali, patron FCSB

Strigătul lui Gigi Becali: „Lasă-l pe Pintilii în pace să antreneze!”

Finanțatorul de la FCSB și-a continuat apoi tirada îndreptată spre factorii decizionali de la Federație:

Are carnet de Moldova? E abilitat? Lasa-l în pace să antreneze! Ei nu-și dau seama că râde lumea de ei, vor să iasă în relief prin lucruri negative (n.r. - face referire la oamenii din FRF). 

(...) Mie îmi place de Leo Strizu, e antrenor, el va sta pe bancă. Pintilii doar îl ajută la antrenamente, dar în rest stă cu mine în lojă. Poate mai inventează Burchel ceva și-l dă afară și din lojă!”, a spus Becali marți dimineață. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Helmuth Duckadam, fascinat de jocul celor de la FCSB din ultima perioadă: „Dacă o țin așa, cu siguranță au șanse mari la câștigarea campionatului”

Basarab Panduru nu-l menajează pe Darius Olaru: „La fotbal nu există să plângi pentru că ai făcut ceva! N-ai cum să fii căpitan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  15 Februarie 2023, 23:55
Postat de adriann_ pe 15 Februarie 2023, 16:13

***

"Tu tot n-ai inteles ca pentru mine "razboiul" cu postacii ciobanului are in mare parte valoare de entertainment? :)) " Ba da . Știam demult . Crezi că te știu de azi , de ieri? Și pentru mine, rolul ăsta de postac, tot valoarea aia o are. Dar tu încă tot n-ai înțeles, nici măcar după ce mi-am pus acest nick... că n-am nicio legătură cu Fcsb-ul, cu ciobanul, cu subinginerul cartonat și nici măcar cu alți postaci cu care mă confundai până mai ieri . Sau poate chiar și azi .

firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  15 Februarie 2023, 23:15
Postat de eugenrc pe 15 Februarie 2023, 19:28

Imi pare rau ca aici nu avem decat like. M-a distrat postarea ta, as fi pus un big smile. Nu-l deplang eu pe Becali. Nu cred ca are el treaba cu postarile si sigur isi foloseste banii la altceva nu la postaci. Multumesc pentru sfaturi. O sa incerc sa-mi pun protectii ca sa nu mi-o iau rau la gioale.

Mulțumesc pentru apreciere și pentru aceste rânduri, care au trimis acel big smile direct pe fața celui care interpretează acest rol de postac. Eu doar mă joc pe acest forum, însă alții văd că iau lucrurile mai în serios decât e cazul. Poate că și ei joacă un rol. Trebuie să avem și personaje negative : ... viața ... chiar și cea virtuală, are nevoie de 'bad guys' pentru a ne menține conectați la realitate. Acolo- în offline- trebuie de fapt... "să ne punem protecții... că să nu ne-o luăm la gioale". Iar acest forum și vânătorii de postaci care ne urmăresc... nu fac altceva decât să ne pregătească pentru asta... învățându-ne cum să gestionăm anumite situații. PS: big like și din partea mea pentru reply-ul pe care i l-ai adresat mai jos lui dino. :-)))

valentindragobete
valentindragobete  •  15 Februarie 2023, 21:03
Postat de adriann_ pe 15 Februarie 2023, 16:17

N-as face un an de puscarie nici pentru 10x averea lui becali. Stiu ca unuia ca tine i se pare incredibil :)) Aia e, din postacit pentru cativa firfirei n-o sa iesi prea curand din foame, uita-te la silvica, baga nonstop pe-aici si cu ciobanul si cu covidu' samd si cand a fost la o adica n-avea una de-o suta in portofel intr-o sambata seara.

Ai vrea tu cu familia ta sa fii in "foame" ca mine dar vă trebuie încă vreo 3-4 generații care, para-se, după cum se zbenguie ăștia nu vor mai fi, așa că rămâi nemâncat;

Vezi toate comentariile (60)
Comentează