FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, SÎMBĂTĂ, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Accidentaţii lui Dinamo şi-au revenit » Transferuri de la infirmerie

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 21:03

Dinamo recuperează doi fotbalişti importanţi pentru primul "11", stoperul Grigore şi fundaşul stînga Pulhac reintrînd de luni în antrenamentele normale.

"Cîinii" au fost obligaţi să joace 3 meciuri în 7 zile, două de calificare cu Varazdin şi o deplasare dificilă la Mediaş, în aceeaşi formulă standard şi pentru că Liviu Ciobotariu a fost privat de doi jucători titulari pe posturile lor. Dacă acţionarii se caută de bani ca să mai aducă jucători de la alte echipe, veştile bune pentru Ciobi vin de la infirmerie. Stoperul Dragoş Grigore, 24 de ani, şi fundaşul stînga Cristi Pulhac, 27 de ani, vor reveni de mîine la antrenamentele primei echipe, noutatea fiind aceea că amîndoi se pot pregăti cot la cot cu ceilalţi coechipieri.

Mai mult, apărătorii vor putea fi luaţi în calcul pentru etapa de campionat de sîmbătă, cu Pandurii, meci ce se dispută în Ştefan cel Mare, dar cu tribunele închise. Grigore a pierdut 10 zile din cauza unei microleziuni musculare la gamba stîngă şi s-a refăcut mai repede decît se anticipa. Moldoveanul va face din nou cuplu în zona centrală a defensivei alături de Moţi. Pînă acum a bifat doar prima etapă, 90 de minute în victoria cu 1-0 de la Ploieşti contra celor de la Tîrgu Mureş. Pulhac s-a refăcut după mai bine de 5 săptămîni în care a suferit din cauza unei contracturi musculare şi va intra în duel direct pentru titularizare cu ivorianul Diabate.

Reunire de "cîini" la disco
Beneficiind de două zile şi jumătate de relaxare din partea staff-ului tehnic, dinamoviştii au plecat care încotro. Abia de mîine reîncep antrenamentele. Cătălin Munteanu şi Scarlatache s-au revăzut în noaptea de vineri spre sîmbătă într-o discotecă din Mamaia cu Andrei Mărgăritescu şi Adrian Iordache, cei patru petrecînd acolo şi depănînd amintiri pînă spre dimineaţă. (Alexandru Răducanu)

Borcea cîştigă din imobiliare
Surse din lumea afacerilor imobiliare afirmă că acţionarul dinamovist Cristi Borcea a reuşit zilele trecute să vîndă un teren din Capitală unei firme din Cugir pentru o sumă însemnată, 400.000 de euro. Şeful "cîinilor" vrea să scape de mai multe loturi pe care le are în ţară, dorind să-şi petreacă mai mult timp în străinătate, el avînd reşedinţa la Miami. (Alexandru Răducanu)

Preferau Roma lui Totti, nu pe Dinamo
Antrenorul lui Vorskla Poltava, Nikolai Pavlov, a declarat în publicaţia ucraineană Sport: "Mi-ar fi plăcut să cădem cu Roma, îmi place această echipă, dar şi liderul ei, Totti. Cînd întîlneşti o echipă mare, nimeni nu-ţi ridică ode, dar atunci cînd dai peste un adversar acceptabil, dacă eşuezi, eşti acuzat din toate părţile. Ar fi greşit să susţin că Dinamo e cel mai slab oponent posibil din urnă. O ţară care-l dă pe Mircea Lucescu nu poate avea un fotbal slab".

Diseară, Ciobi e spion la Poltava
În această dimineaţă, Liviu Ciobotariu va pleca în Ucraina pentru a vedea la lucru adversara din play-off-ul Europa League. Tehnicianul va asista la meciul de diseară dintre Vorskla şi Arsenal Kiev, pentru a lua primul contact cu ex-sovieticii. La Arsenal joacă şi românii Mazilu şi Florescu. Vorskla este pe locul 2 după 4 etape, cu 3 victorii şi o înfrîngere.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
reddog27
reddog27  •  07 August 2011, 17:03

BRE,BADEA SI SCOFILCITUL ALA DE CUM DRAK IL CHEAMA...,AR FI BINE SA-L ASCULTATI PE TATICU VOSTRU BORCEA SI SA SARITI CU MATERIALUL PT LUCHIN,GOGA,SI CURTEAN.......DACA NU,LASATII PE NICULAE SI BORCEA SA CONDUCA DINAMO,SARACIILOR CE SUNTETI,JAVRELOR,DISTRUGETI CLUBUL PT CA SUNTETI SARACI:))

lotuseye
lotuseye  •  07 August 2011, 11:33
Postat de nikonist pe 07 August 2011, 10:55

poti fi ironic,poti fi spiritual dar tu insisti sa fi un badaran,nu gasesti sa-ti impui punctul de vedere decat cu ajutorul injuriilor si a dejectiilor ce iti ies pe gura...halal tie!

badaran de ce? ca nu sustin echipa voastra? cu ce esti tu mai breaz sa ma cataloghezi badaran? Citeste mai bine posturile si mergi pe burta .... intelectul vostru nu iese in evidenta prin cuvintele alese frumos si ordonat... mai citeste topicul lui EUCUTINE si atunci sa vezi cine a jignit ... oricum imi tocesc gura de pomana .... In fata unui pr ost si D-zeu se da la o parte... asa ca hai cu miau miau ca nu am marunt .... cantati la alta masa..... Aaaaa si sa nu uit inainte de a incheia discutia , Dinamo = WC ca sa citez un alt "badaran" de pe aici..... :))).Pff cata inteligenta in maidanezi......

nikonist
nikonist  •  07 August 2011, 10:55
Postat de lotuseye pe 07 August 2011, 09:33

pentru minunatul intelectual EUCUTINE ... hai sa recapitulam un pic.... de 3 ani echipele romanesti au intrat direct in grupele CL datorita lui Steaua Bucuresti si a Rapidului . As vrea sa stiu ce facea UNIREA URZICENI ( cum o lauzi tu) daca juca playoff-ul pentru grupe? sau C.F.R. Cluj.... asa ca nu iti mai da tu cu parerea ca esti hilar si nu in ultimul rand i d i oT pentru ca nu esti in stare sa accepti realitatea. M a rog orice caine inca viseaza la CL dar se pare ca mai aveti de stat in anonimat ceva vreme... asa ca lasa-ma cu criticile la adresa clubului Steaua Bucuresti ca nu ai nici un drept sa judeci tu . Asa ca te rog "pamfleteaza" pe forumurile voastre de pe miau miau .

poti fi ironic,poti fi spiritual dar tu insisti sa fi un badaran,nu gasesti sa-ti impui punctul de vedere decat cu ajutorul injuriilor si a dejectiilor ce iti ies pe gura...halal tie!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează