FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Achiziţiile din spital » Soluţiile încep să apară pentru Ilie Stan

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2011 21:12

Steaua a recuperat patru titulari în ultima săptămînă şi de azi se antrenează şi Bourceanu, care cedase din cauza unor probleme la rinichi


Ilie Stan nu mai jonglează cu 12-13 jucători şi nu mai apelează la invenţii de genul "Brandan fundaş central", fiindcă au revenit cei mai mulţi dintre oamenii accidentaţi. Antrenorul îl va avea de azi şi pe căpitanul Bourceanu, care a stat în ultimele zile din cauza unor probleme la rinichi. El a avut o piatră şi i-au apărut simptomele tocmai după ce fusese convocat la "naţională" pentru amicalele cu Belgia şi cu Grecia.

Alţi patru jucători, cu toţii absenţi la ultimul joc oficial, cu Chiajna, se pregătesc normal şi cel puţin trei dintre ei vor fi titulari împotriva Ceahlăului: Galamaz, Iliev, Prepeliţă şi Tatu. Dintre "Gala" şi bulgar, Stan va alege doar unul. Fiecare are nevoie de materiale ajutătoare ca să fie pe teren duminică seara. Iliev poartă o faşă care îi protejează mîna lovită, iar George e în stare să joace numai cu o cască de protecţie, din cauza leziunii pe care a suferit-o ca urmare a evenimentului de la Ploieşti. A fost lovit atunci cu pumnul de un suporter pătruns pe teren.

Cum va arăta echipa la Piatra-Neamţ:
Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Geraldo, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu - Tatu, Fl. Costea, Tănase - M. Costea

3 stelişti mai sînt accidentaţi: Răduţ, Gabi Matei şi Dorinel Popa. Ei vor mai putea juca abia în retur

"Galamaz încă evită să respingă mingea cu capul, dar e un luptător, face eforturi incredibile ca să joace"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua


A oprit doi copii
Stan a testat mulţi juniori în amicalul cu Mihăileşti (6-0), din weekendul trecut, dar a oprit numai doi în lotul primei echipe. A renunţat inclusiv la fiul lui, Andrei. Aleşii sînt Alexandru Stanciu şi Cristian Puskas. Primul e vîrf, iar al doilea poate juca mijlocaş ofensiv sau al doilea atacant, şi fiecare e în vîrstă de 17 ani.

Oprescu promite gazon bun
Primarul Sorin Oprescu a anunţat că ia în calcul să închirieze o instalaţie care să suplinească lipsa luminii naturale, motivul pentru care gazonul de pe Naţional Arena s-a stricat din nou: "Ne gîndim să închiriem o asemenea instalaţie, pe 3.000 sau 3.500 de euro lunar, fiindcă nu avem bani să cumpărăm una. Preţul ar fi de 450.000 de euro. Primăria va recupera banii cheltuiţi de la cluburile care plătesc să joace pe Naţional Arena".

"Să fie mai respectuos!"
Ilie Stan a descoperit motivul pentru care Florin Costea are probleme la Steaua: "El e frustrat că nu poate să joace la nivelul maxim, dar asta se datorează condiţiei fizice, care nu e cea mai bună pe care o poate avea. Vom corecta asta înaintea returului. Mai există şi o problemă care ţine de respectul pe care ar trebui să-l aibă pentru colegii lui, dar, în esenţă, e un om bun".

L-a ofertat o blondă :)
Petre Grigoraş a povestit la Radio GSP cum a ajuns să joace pentru Steaua la sfîrşitul anilor '80, de la SC Bacău: "Directorul sportiv al roş-albaştrilor era Bogdan Rădulescu. El avea o soţie foarte frumoasă, blondă, care a venit la Bacău şi stătea în tribună, toată echipa era cu ochii numai după ea. La finalul meciului, blonda a venit la mine şi m-a întrebat dacă vreau să joc la Steaua, că am bilet de avion la ora cinci. Normal că am zis da!".

Se face tinichigiu!
Iulian Filipescu, fost fotbalist al Stelei în anii '90 şi un titular al echipei naţionale în acea vreme, a povestit în presa din Spania că se apucă de afaceri: "Îmi plac maşinile şi vreau să învăţ să le repar. Momentan învăţ să sudez, să tai cu flexul, dar se cunoaşte că n-am muncit niciodată cu mîinile". Filipescu trăieşte acum în Oviedo, oraşul în care s-a retras şi Lăcătuş după ce a fost demis de la Steaua.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează