FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA

Acord Steaua - Tottenham » Cînd se va perfecta transferul lui Chiricheş la trupa lui Villas Boas

Articol de - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 00:01

Englezii n-au renunţat la achiziţionarea stoperului stelist, au negociat în ultimele zile cu şefii grupării roş-albastre şi există un deal în acest moment privind trecerea stoperului la Londra


Steaua a refuzat acum trei săptămîni 8 milioane de euro pentru a-l păstra pe Vlad Chiricheş în vederea play-off-ului din Champions League, însă socoteala de atunci a oficialilor din Ghencea a fost aruncată în aer chiar în "buza" meciului cu Legia, de aseară. Vlad a acuzat probleme medicale la şold şi a fost nevoit inclusiv la ultimul antrenament să părăsească terenul înaintea colegilor. Deşi s-au făcut eforturi mari să fie recuperat, Reghecampf a decis să meargă pe mîna unui jucător apt sută la sută şi l-a titularizat pe Gardoş.

Independent de aceste probleme medicale ale stoperului, Steaua a fost presată în această săptămînă de Tottenham să accepte realizarea transferului. Suma ar urma chiar să fie în jur de 8,5 - 8,7 milioane de euro, iar cei din Ghencea şi-au dat acordul, însă au pus condiţia ca fotbalistul să joace pentru Steaua în play-off, după care are undă verde pentru gruparea antrenată de Villas Boas.

În acest moment, există un acord între Steaua şi Tottenham şi dacă nu va interveni nimic care să blocheze tranzacţia, Franco Baldini, managerul echipei londoneze, va sosi la Bucureşti săptămîna viitoare pentru a perfecta actele.


Accidentări şi de la stres?
Nu e pentru prima oară în acest sezon cînd Chiricheş se accidentează chiar înaintea unui meci şi Steaua nu se poate baza pe el. A absentat şi cu Ceahlăul, dar şi la returul cu Vardar Skopje. Mihai Stoica a avut o opinie interesantă referitor la acea problemă medicală de atunci: "E foarte posibil ca accidentarea asta să aibă legătură şi cu faptul că tot se vorbeşte despre un transfer al lui, despre oferte, despre alte lucruri privind o posibilă plecare". În sezonul trecut, Vlad a lipsit de 5 ori din cauza accidentărilor, din 50 de partide, în timp ce în acest sezon are deja 3 absenţe din 9 jocuri oficiale.

Tottenham are bani
În cursul zilei de azi sau mîine, se va oficializa trecerea lui Bale la Real Madrid, Tottenham urmînd să încaseze în jur de 110 milioane de euro. Din aceşti bani, pe lîngă Chiricheş, se vor face şi alte achiziţii, mult mai spectaculoase: Willian, fost la Şahtior, şi Lamela, de la AS Roma.

A jucat cu cuplul Dawson - Vertonghen
În prima etapă din Premier League, victorie în deplasare cu Crystal Palace, 1-0, Villas Boas a jucat în centrul defensivei cu cuplul Dawson, care va împlini în noiembrie 30 de ani, - Vertonghen, belgianul care ar putea face obiectul unui transfer la Barcelona. Pe bancă a stat un singur stoper, francezul Kaboul, care a şi intrat în minutul 85.


1,3 milioane de euro a costat Chiricheş: 800.000 de euro în momentul transferului de la Pandurii, plus 500.000 de euro achitaţi recent clubului din Tîrgu Jiu

120.000 de euro
pe lună e salariul cu care Tottenham l-a convins pe Chiricheş. Londonezii îi oferă un contract pe 5 sezoane


"Eu n-am auzit să fi făcut Tottenham o altă ofertă de transfer, orice alte discuţii sînt pure speculaţii"
Victor Becali, impresar Chiricheş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
valahus.ro
valahus.ro  •  22 August 2013, 14:07
Postat de daniaania pe 22 August 2013, 13:37

ce stiri pt prosti..!! a declarant aseara live Becali Victor ca nu este nici o oferta pt. el concreta numai de la GSP...voi il transeferati pe bietul si induceti eroare impardonabila..!!

In general se NEAGA, SE MINTE sau se TACE - pana in momentul plecarii la Aeroport catre LONDRA (si apoi, suburbia Tottenham).

daniaania
daniaania  •  22 August 2013, 13:37

ce stiri pt prosti..!! a declarant aseara live Becali Victor ca nu este nici o oferta pt. el concreta numai de la GSP...voi il transeferati pe bietul si induceti eroare impardonabila..!!

dannicola
dannicola  •  22 August 2013, 12:37

Din pacate exista o data la care trebuie sa iei decizia de a ceda jucatorii. Data asta este ultimul an de contract. Daca nu reusesti sa il faci sa mai prelungeasca contractul vinde-l, astfel il dai gratis. De asemenea, salariul stagional oferit de Romania este foarte mic in raport cu ce cistiga in strainatate. Ce ati vrea ca un jucator sa stea pe 10.000 euro/luna in loc de 70. - 80. 000? Un astfel de jucator nu va mai pune "osul" la echipa lui. Problema este alta. Totenham primeste 100 milioane euro si da 8 milioane pe Chiriches, dar in rate!! Asta este mentalitatea domnilor din vest si cred ca Becali a procedat bine cind a refuzat ofertele de pina acum. Vedeti la ce suma s-a vindu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează