FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIŞOARA

ACS Poli e obligată să-şi schimbe numele la finalul sezonului! Bănăţenilor le expiră înţelegerea cu Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 20:19

ACS Poli Timişoara a beneficiat în ultimele două sezoane de un acord din partea lui Marian Iancu pentru folosirea numelui de "Poli", dar şi a culorilor alb-negru. Acordul dintre cele două părţi va expira la finalul acestui sezon, iar o nouă înţelegere nu este deloc aproape. 

Singura soluţie pentru ca Poli să păstreze numele şi culorile este aceea de a prelua şi palmaresul istoric, care trebuie cumpărat. Lucrurile sînt însă complicate.

"În momentul de faţă este încă în vigoare un contract prin care sînt cedate drepturile de utilizare ale palmaresului, a numelui, a culorilor către societatea comercială a lui Marian Iancu. De aceea deocamdată ACS Poli nu poate folosi palmaresul", a recunoscut Robu conform opiniatimisoarei.ro.

Iancu îşi dăduse iniţial acordul în privinţa trecerii palmaresului istoric al lui Poli către ACS, însă lucrurile s-au comlpicat. Pentru a putea păstra numele şi culorile, reprezentaţii lui ACS Poli trebuie să negocieze cumpărarea palmaresului vechii echipe a Timişoarei cu administratorul judiciar care se ocupă de societatea lui Marian Iancu.

"ACS trebuie să se hotărască ce face. Ori preia ori nu preia palmaresul. Pentru că ea nu va mai putea din vară cu numele de Poli. E momentul ca şi noi să luăm o hotărîre, fie ne reorganizăm şi continuăm noi din Liga a II-a şi atunci dispare ACS-ul, fie ACS-ul merge mai departe.

Ei trebuie să decidă ce fac pentru că noi trebuie să luăm o hotărîre la masa credală a Politehnicii Timişoara. nu se mai poate. Doi ani de zile au primit gratis dreptul de a folosi numele şi culorile, acum să se ia o decizie", a spus Marian Iancu pentru sursa citată.

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (19)
polistul68
polistul68  •  15 Mai 2014, 22:56
Postat de lenan pe 13 Mai 2014, 21:33

e trist sa vezi cum o echipa de traditie, intr-un oras "iubitor" si cunoscator de fotbal a putut sa intre pe mina unor personaje de speta joasa (italianul, iancu) pentru a-si pierde identitatea. cei care acum incearca sa dreaga busuiocul nu stiu cu cine au de-a face, astia n-au nimic sfint.

teoretic ai dreptate, nu trebuiau lasti zambon si iancu...dar sa pui ghilimele la cuvintul iubitor, referindu-te la oras....e o gluma proasta amice....cind noi ne apluadam jucatorii, dupa ce ne-ati dat 8 goluri, voi va puneati jucatorii in genunchi sa-si ceara scuze...e o diferenta pe care tu nu poti sa o sesizezi, nu ai educatia necesara. si nu e doar vina ta.

polistul68
polistul68  •  15 Mai 2014, 22:52
Postat de xhthu pe 14 Mai 2014, 00:52

era o vreme cand timisoara avea mai multe titluri decat bucurestiul

da, perioada interbelica....si de atunci...intuneric..ABBA, vise frumaose dar...tot vise...am incaruntit pe stadionul asta, dar asta e realitatea.

gemminy55
gemminy55  •  14 Mai 2014, 17:22
Postat de sibelius pe 13 Mai 2014, 20:51

voi avezi Zero zile la FRF. Aia sunt ACS Recas, nu echipa zombie.

Nu e ACS RECAS ci doar AC RECAS,adica ATLETIC CLUB RECAS! e adevarat ca au promovat din liga 3 IN 1 PE MERIT ! pacat de orasul care a dat nastere fotbalului romanesc,pacat de echipele CHINEZUL ,RIPENSIA, care au dominat totalitar fotbalul in Romania dar si de POLI o echipa ce a fost mereu un ghimpe in coastele multor cluburi si oameni,pacat ca tot mai putine echipe din orase mari cu spectatori ce vin sa umple stadioanele se prabusesc una dupa alta!nu se vede ce echipe avem in liga 1/cu 20-80spectatori la meciuri!??cindva POLI aducea la meciuri cel putin 10000[zece mii]de spectatori si alta data peste 55.000 !!cit adunau unele echipele intrun campionat intreg!Azi ce avem?Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează