FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli s-a despărțit de Curtean » Jucătorul și-a găsit deja un nou angajament

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2016 13:11

Timișorenii au anunțat azi încetarea raporturilor contractuale cu Alexandru Curtean, de comun acord. Expulzat de Florin Marin din prima echipă mijlocașul stânga va evolua pentru FC Atyrau, în primul eșalon din Kazahstan.

Alex Curtean a bifat 16 prezențe în tricoul lui ACS Poli și a marcat un gol în acest sezon. În iarnă mijlocașul a fost lăsat în afara primei echipe și s-a pregătit cu formația a doua a bănățenilor alături de Poparadu, Popovici sau Boldea.

Jucătorii rămași în afara lotului nu au fost de acord să se despartă de club fără a-și primi restanțele și fără a avea o destinație clară. Până la urmă pentru Curtean situația s-a reglat. El va evolua la Atyrau, grupare care de abia începe noul sezon după o clasare pe 5 în 2015 în ”Premier League-ul” Kazahstanului.

”Succes, Alexandru Curtean! Clubul nostru a încetat de comun acord contractul cu jucătorul Alexandru Curtean, acesta urmând să-și continue cariera la clubul FC Atyrau din Kazahstan. Îi mulțumim lui Alex pentru tot ce a făcut sub tricoul alb-violet și îi urăm mult succes la noul său club!”, i-a transmis ACS Poli jucătorului, prin intermediul canalelor oficiale.

Pe postul lui Curtean timișorenii l-au adust pe Everon Pisas și negociază cu Luís Carlos Almada Soares "Platini", din Capul Verde. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează