FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acţionarii au intrat în panică, riscă să piardă un jucător gratis! Aşa s-a întîmplat şi cu Djakaridja Kone

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 19:25

Dinamo şi-ar putea pierde unul dintre titularii incontestabili ai acestui sezon, întrucît conducerea nu l-a chemat la discuţii pentru a-i prelungi contractul.

Lui Cristi Pulhac îi expiră acordul cu Dinamo în vara lui 2013, iar de la 1 ianuarie va intra în ultimele şase luni de contract şi, implicit, va putea semna cu orice echipă doreşte.

"Cîinii" ar risca să nu încaseze nici un ban de pe urma fundaşului stînga de 28 de ani, ceea ce ar fi un deja-vu pentru acţionari după ce au păţit-o în vară şi cu Djakaridja Kone. Atunci, africanul, aflat la final de contract cu Dinamo, a preferat să accepte oferta francezilor de la Evian Thonon Gaillard, în detrimentul celei făcute de roş-albi.

Acum, pe final de an, acţionarii doresc să poarte o discuţie cu Pulhac în privinţa prelungirii acordului. Asta în cazul în care nu va sosi o ofertă convenabilă din străinătate atît pentru fotbalist, cît şi pentru club.

În acest moment, Dinamo mai are doar un fundaş stînga în lot, pe tînărul Ionuţ Burnea. Asta în condiţiile în care celelalte soluţii, Paul Koulibaly şi Nicolae Muşat, nu mai intră în calcule, africanul urmînd a fi disponibilizat, iar cel de-al doilea nu mai este în graţiile conducerii deoarece a refuzat prelungirea contractului.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Pulhac, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
bigiu
bigiu  •  16 Decembrie 2012, 13:25

el e veriga slaba sa plece hai dinamo

ecstasyslv
ecstasyslv  •  15 Decembrie 2012, 11:14
Postat de walhalla pe 15 Decembrie 2012, 09:13

Asta este o veste buna pentru suporteri si neplacuta pentru adversari.

aici ai dreptate :)) poate-l ia gigi >:) :))))))

ecstasyslv
ecstasyslv  •  15 Decembrie 2012, 11:14

9 sute de mii valoreaza pulhac ? :))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează