FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Acum vrea la Dinamo! Unul dintre antrenorii doriţi în Ştefan cel Mare şi-a schimbat opţiunea: ”Să vină telefonul”

Niculescu ar fi dorit și de suporterii echipei din Ștefan cel Mare
Niculescu ar fi dorit și de suporterii echipei din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 00:57

Claudiu Niculescu, 38 de ani, ar acum accepta oferta ”cîinilor”, după ce iniţial a declinat propunerea roş-albilor după «divorţul» de Flavius Stoican.

Luna trecută, după victoria contra "cîinilor" în Cupa României, 1-0 cu CS Mioveni, cînd era şi pe lista Petrolului, Claudiu Niculescu declina propunerea venită din partea lui Ionuţ Negoiţă de a prelua "haita" care tocmai ce se despărţise de Flavius Stoican.

Surse din fotbal spun că părţile nu s-au înţeles în privinţa detaliilor financiare. De curînd, avînd în vedere că nu se ştie dacă argeşenii vor mai continua în liga secundă, după scandalul cu CFR Cluj (3-4), din Cupa României, Claudiu Niculescu ar vrea să se întoarcă în Ştefan cel Mare ca antrenor, după ce a devenit un idol ca fotbalist.

"Cine ar fi nebun să zică: «Nu vreau să o antrenez pe Dinamo»? Dar deocamdată discutăm pe speculaţii, mai întîi să vină telefonul şi apoi mai vedem. Pentru un tehnician tînăr nu e puţin lucru să o antreneze pe Dinamo, chiar dacă situaţia este cum este. Ar fi un cîştig şi pentru "cîini" ca Daniel Stanciu să vină la club, este un conducător foarte bun. Mereu am avut cu el o relaţie foarte bună", a comentat Niculescu la Fanatik Show.

6 trofee a cîştigat Claudiu Niculescu cu Dinamo ca jucător: trei campionate, două Cupe şi o Supercupă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
gabineg
gabineg  •  12 Decembrie 2014, 18:05

Nu tineretea si lipsa de experienta a antrnorului e problema la Dinamo, ci valoarea lotului. Dinamo a fost un tur intreg pe locul 1 cu Ciubotariu antrenor, dar avea echipa. Ce a mai facut Ciubotariu de atunci ? Nenea Negoita trebuie sa bage mana in buzunar si sa aduca cativa jucatori mai de Doamne ajuta ca sa ii motiveze si sa-i potenteze pe tinerii promitatori.

zecs93
zecs93  •  12 Decembrie 2014, 15:24
Postat de conasu_boeru pe 12 Decembrie 2014, 12:32

Cu tot ”respectu”, cred ca te grabesti ! Daca Grigoras nu a putut face nimic la o echipa cu jucatori valorosi pe toate posturile la CFR si la Pandurii , ce crezi tu ca poate sa faca aici ? Si apoi uiti trecutul lui namolos si declaratiile belicoase pro FC Gazda, non-combaturile si transferurile pe sub mana ! Cum sa pui un antrenor la Dinamo, care a declarat ca..... ”Steaua ramane pe primul loc in sufletul lui... ” ???!!!!! La Dinamo trebuie adus un antrenor care a jucat la Dinamo, valoros, sau unul strain ! PS ..exceptie ar face Teja care e un antrenor bun.

Partea acesta m-ar interesa mai putin sau aproape deloc daca face treaba la Dinamo, pe mine ma intereseaza ca echipa sa aiba rezultate f.bune si un joc foarte frumos..........asta ca e 5telist,rapidist,petrolist, basist,pontist,etc conteaza mai putin, important si nu in ultimu rand antrenoru trebuie sa fie profesionist !!!

zecs93
zecs93  •  12 Decembrie 2014, 15:22
Postat de gutza23 pe 12 Decembrie 2014, 11:43

cu tot respectu si cu toata dragostea care i-o port lui clau,pt dinamo in momentu asta cea mai buna varianta ar fi grigoras (daca ar vrea sa vina) si sa fie lasat cel putin pana la finalul sez viitor!!! asta ar face o echipa frumoasa cu un joc spectaculos

Ai perfecta dreptate dar eu as mai incerca pentru ultima oara sa negociez cu Rednic sau cu Dusan Uhrin Jr, daca amandoi spun un NU final atunci l-as pune imediat pe Grigoras pentru ca pe unde a fost echipele sale jucau fotbal, in plus stie sa lucreze cu tinerii iar Dinamo e campioana nationala la copii si junioiri, FORZZA DINAMO, sper din tot sufletu sa vina si Stanciu la club cat mai repede !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează