FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”

Marius Croitoru, la antrenamentul lui FCU Craiova. FOTO: facebook Fotbal Club Universitatea 1948
Marius Croitoru, la antrenamentul lui FCU Craiova. FOTO: facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2022 14:18 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 19:19

Aurelian Chițu (31 de ani), Gabi Iancu (28) și Radu Negru (23), fotbaliștii acuzați astăzi de lideri din Peluza Sud '97 că ar fi pus la cale un complot împotriva lui Marius Croitoru, tehnicianul demis ieri de la FCU Craiova, au reacționat în urmă cu scurt timp pentru GSP.ro, oferindu-le un răspuns celor care au pus la îndoială integritatea acestora. 

Mijlocașul Aurelian Chițu a evoluat timp de o repriză în meciul cu Chindia și, raportat la monitorizarea InStat, a avut o prestație modestă. Cu un index de 178, locul 15 din 19 în topul prestațiilor mijlocașilor stânga utilizați în etapa abia încheiată!, fostul fotbalist al lui Hagi spune că e mulțumit de randamentul său și vorbește despre relația cu Marius Croitoru și acuzațiile ce i-au fost aduse de galerie. 

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”
FCU CRAIOVA 1948
„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

Aurelian Chițu: „Dacă el ar fi simțit că vreau să-l «lucrez», m-ar mai fi băgat să joc?”

„Cum e posibil ca în situația mea, venit la echipă de trei luni, cu două meciuri jucate... să lucrez eu un antrenor? Cum aș putea face asta? Adică... mi se pare aiurea rău să-ți bați joc de niște oameni spunând asta. E păcat. 

Eu chiar am avut o relație OK cu Marius (n.r. - Croitoru). A, că ne mai contraziceam pe la antrenamente... asta e cu totul altceva! Crezi că dacă el ar fi simțit că vreau să-l «lucrez» pe el, m-ar mai fi băgat să joc ieri? A fost 0-0 la pauză, eu nu am greșit o pasă! Am avut 12 mingi atinse, nu am greșit niciuna, am avut procentaj 100% (n.r. raportul InStat confirmă cifrele lui Chițu).  Așa joci când vrei să lucrezi un antrenor?

Într-adevăr, n-am avut realizări pe faza ofensivă, corect, am făcut cu toții un meci foarte slab, asta a văzut toată lumea. Dar până la a «lucra» noi antrenorii... ce naiba e asta? Nici nu știu ce ar trebui să fac ca să «lucrez» antrenorii... să intri în teren și să nu joci sau cum? Eu am crescut într-un mediu bun, n-am fost învățat cu chestii din astea”, a spus Chițu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Aurelian Chițu: „E urât să spui că a fost un om undeva, iar el să nu fi fost acolo”

Învinovățit de galerie că ar fi pus la cale plecarea lui Croitoru chiar în curtea unei biserici, Aurelian Chițu respinge cu vehemență această ipoteză.

„E prea mult pentru mine și e păcat, lumea probabil crede...ai văzut reacțiile, comentariile. A apărut că am fost la biserică... eu n-am fost la biserică de nu știu cât timp, mai ales în Craiova! E urât să spui că a fost un om undeva, iar el să nu fi fost acolo

Persoana respectivă să fie mai atentă la ce vede, nu e normal. De ce să minți? Cât de rău să fii ca om să faci chestia asta? Chiar nu știu ce să mai spun. M-a întristat știrea asta când am citit-o”. 

Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”
Aurelian Chițu / Sursă foto: GSP

Repet, eu nu jucam! Eu eram rezervă, jucam, dacă mă băga, 20 de minute. Ieri am jucat și eu 45 de minute și să mi se spună că l-am lucrat eu pe Croitoru, ținând cont că n- am greșit o pasă! 

Accept critică, accept orice, că nu am dat gol, că nu am centrat, dar nu că lucrez antrenorul! Ce trebuie să faci ca să-ți «lucrezi» antrenorul? Să iei roșu, să-ți dai autogol, să dai pase adversarilor? Asta înseamnă să «lucrezi» un antrenor, dar nu e cazul, când eu am jucat acum prima dată titular după șase etape. 

Și sunt convins că nici Iancu... Iancu, când a jucat, a făcut-o foarte bine. A dat gol, pasă de gol. Sau Negru...cum să spună cineva de el că lucrează antrenorul? Se întâmplă să ai un meci mai prost, așa e la fotbal, câteodată mai ai meciuri proaste. 

- Aurelian Chițu

Reacția lui Radu Negru: „Acuzațiile n-au nicio treabă cu realitatea”

Primul fotbalist care reacționase după apariția articolului a fost fundașul dreapta Radu Negru. Contactat de GSP.ro, fotbalistul a oferit o scurtă reacție după acuzațiile apărute azi:

Chestiile astea sunt la ani lumină de adevăr, n-au nicio treabă cu realitatea. Știu și eu că am jucat slab, dar dacă s-a ajuns la chestii din astea din cauza unor oameni care aruncă trei cuvinte pe Facebook... E o problemă dacă sunt băgați în seamă, dar ăsta este internetul în 2022, fiecare spune ce vrea”, a punctat Negru, 23 de ani.

Gabi Iancu: „Croitoru m-a lăsat să merg la București. Am dovezi!”

La rândul său, Gabi Iancu, omul despre care galeria a spus că s-ar fi dat lovit la ultimele meciuri, a replicat:

„Este complet neadevărat! Am dovezi, n-am făcut nimic intenționat, voi publica imaginile RMN-urilor pe Instagram. Întrebați-l pe Croitoru, el m-a lăsat să merg la București. Nu are cum să fie adevărat așa ceva!”. 

Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”

VIDEO Popadiuc a adus depresia în Bănie » Golul care i-a semnat sentința lui Marius Croitoru

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

EXCLUSIV „3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” + Probleme în vestiar: „Jucătorii au avut nemulțumiri”

„«L-ați executat» pe Croitoru!” » Bauza și compania sunt arătați cu degetul în Bănie: „Au obținut ce-au vrut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dobrin
dobrin  •  11 Octombrie 2022, 19:42
Postat de 10iul73 pe 11 Octombrie 2022, 17:07

Faptul că ai ales Fcu imi arăți cat de "destept"esti,ce pot sa zic...atâta poti!?

Pai de, nu toti "e" baieti destepti sa ia NUP ca Rotaru :))))

10iul73
10iul73  •  11 Octombrie 2022, 17:07
Postat de nasty1 pe 11 Octombrie 2022, 15:49

Sase cuvinte, doua greseli. Cine ar mai tine cu CSU PSD Mogosoaia daca n-ati exista voi? :)))

Faptul că ai ales Fcu imi arăți cat de "destept"esti,ce pot sa zic...atâta poti!?

dandana
dandana  •  11 Octombrie 2022, 16:51

Eu l-am urcat pe antrenor! Dacă tot trebuie sa recunoască cineva, eu îl vând pe mititelu. Hai ce dracu, sunt jucători mediocri, dacă nu era asa nu ajungeau la Fcu și CSU Craiova pe un salariu mai mare. Deja o dați în SF, și mai aveți puțin și spuneți ca defapt antrenorul vindea meciuri. Atâta pot ei, uni sunt deja clasați, nu ii mai poți resuscita la maxim, vor avea o zi buna și 3-4 proaste

Vezi toate comentariile (11)
Comentează