FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAŢII

Acuzaţii grave la Radio GSP: "Nu e prima dată cînd Hagi se mînjeşte! La Euro '96, el şi Popescu au trîntit meciuri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 16:25

Gică Hagi nu scapă de ecourile scandalului de după meciul cu Steaua, cîştigat de Viitorul Constanţa, scor 5-2. "Regele" e acuzat că ar fi făcut blat la Europeanul din '96, în meciurile cu Spania şi cu Bulgaria. Cel care face acuzaţiile este Miron Cozma, care îl arată cu degetul şi pe alt mare fost internaţional, Gică Popescu.

Gică Hagi nu scapă de ecourile scandalului de după meciul cu Steaua, cîştigat de Viitorul Constanţa, scor 5-2. "Regele" e acuzat că ar fi făcut blat la Europeanul din '96, în meciurile cu Spania şi cu Bulgaria. Cel care face acuzaţiile este Miron Cozma, care îl arată cu degetul şi pe alt mare fost internaţional, Gică Popescu.

"Îmi pare rău că Hagi s-a mînjit. Să bată pe Steaua şi pe Dinamo în deplasare e de păcălit  copiii, nu oamenii serioşi. Gică, îţi spun eu, regret că te-ai mînjit. Îmi aduc acum aminte că aşa a făcut şi la Euro în '96. Eram acolo, în Anglia, la Europene. Pot spune răspicat că acolo ai noştri au trîntit meciurile cu Spania şi cu Bulgaria. Pe relaţiile lui Popescu şi Hagi cu Stoicikov.

Am fost invitat  de Federaţie şi pe banii mei l-am luat şi pe Gabi Oprea. Am strigat pentru România, i-am văzut că ei au trîntit meciurile. Eram acolo cand Kiko a urlat la Popescu şi la Hagi că nu mai intră în Spania dacă nu acceptă blatul. Popescu a urlat ca un turbat la Iordănescu: «Schimbă-l, bre, pe nebunul ăsta!» Se referea la Răducioiu care tocmai marcase. Doar doi oameni nu erau blat. Prunea şi Răducioiu. Astea le-am văzut eu, nimeni nu poate spune altceva! Merg la detectorul cu minciuni, dar să vină şi ei!", a spus Cozma la Radio GSP.

De "tirul" lui Cozma nu a scăpat nici fostul selecţioner Anghel Iordănescu: "Acest mare antrenor, cu ghilimelele de rigoare, e de o moralitate proastă. Eu ştiam că pocăiţii ca el nu mint. Dacă avea mulţi bani, cum susţine, de ce a acceptat să vină să lucreze la mine, la Jiul. Vă spun acum, în premieră, eu aveam război cu Sandu şi cu Dragomir pentru că nu mă lăsau să cîştig în fotbal. Am vrut să fac un puci şi să îi dau jos. L-am adus pe Puiu, iar el a acceptat să fie preşedintele FRF în locul lui Sandu. Se întîmpla în 1997, în tur. Cine nu ar fi vrut să fie preşedinte la FRF?!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
caminero
caminero  •  18 Iunie 2013, 16:23

"Doar doi juc[tori nu au fost blat: Răducioiu și Prunea" Sigur trebuie să fi fost încă unul .. Papură ... cel care a dat pasa de gol genială pentru Răducioiu.

waingro
waingro  •  30 Mai 2013, 15:08

Mizeria asta de MC e unul dintre vinovati situatiei actuale a Romaniei, venirea minerilor in Bucuresti a fost un moment crucial in istoria post-decembrista, studentii, lumea intelectuala s a razvratit importiva coruptiei , cei care vroiai binele tari au incercat schimbarea regimului comunist , la amenitarea asta, regimul sub marele ILICI amenintat, a chemat gloata din Valea Jiului care sub MC a omorat speranta la democratie si bine. subscriu la un comentariu asta merita 5 vieti de carcera , la fel Iliescu si alti tradatori de tara. pacat de tara frumoasa care e Romania . revenind la subiect , cum puteti relata un astfel de articol din partea unui astfel de personaj !! Rusine Gsp

mihaitanase
mihaitanase  •  29 Mai 2013, 13:54

UN DOBITO CARE CAUTA SA SE BAGE SI EL IN SEAMA,INSA MA MIR CA VOI CARE FACETIZIARUL PUTETI SA DATI ASA CEVA LA GAZETA,RUSINE SI LUI SI VOUA!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează