FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA 2-3

Acuze dure ale lui Florin Marin după 2-3 cu Steaua + Un jucător dă de pământ cu steliștii: "E grav dacă au ajuns să facă asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 22:49

Florin Marin îl critică pe Ovidiu Hațegan pentru prestația pe care a avut-o, în timp ce Adrian Bălan dă de pământ cu steliștii, pe care îi acuză de tragere de timp. 

"Am făcut un joc bun cu o echipă puternică. Rezultatul nu e corect. A fost viciere de rezultat. Cred că arbitrul a condus tot meciul pentru Steaua. Steaua nu merita să câștige. Am fost mai bine organizați decât ei.

Îi felicit pe jucători pentru felul în care s-au dăruit. Steaua nu m-a impresionat cu nimic. Nu merita să câștige", a zis Florin Marin pentru DolceSport. 

"E grav pentru Steaua dacă ajungi să tragi de timp cu Voluntari. E Steaua, trebuia să ne domine fără nici o problemă", a zis și Adrian Bălan la Digi. 

"Steaua e o campioană, o echipă bună, o echipă care mereu joacă la victorie. Așa au făcut-o și azi. Sper să o facă la fel și în viitor. Vin meciuri importante, precum cel cu Villarreal. Voi ține cu ei joi. Sunt român, cum aș putea ține cu altcineva" Florin Cernat la Dolce

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (35)
lapusneanul
lapusneanul  •  26 Septembrie 2016, 09:03
Postat de baddog2 pe 26 Septembrie 2016, 08:25

LA faza penaltyului mie mi-se pare fault.De Amorim pune piciorul in fata fundasului bulgar si este faultat.Defapt este mai mult un fault involuntar dar este fault.Daca era in afara careului nimeni nu mai zicea nimic.La faza golului 3 intradevar nu a fost nimic insa faze de genul sunt cu zecile intr-un meci.

fecesebeau fura fara nerisunare, TOATE golurile marcate neregulamentar, primul gol, mingea centrata din afara terenului, golul doi, penalty inventat, golul trei, fault inexistent.....

blatistu49
blatistu49  •  26 Septembrie 2016, 08:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  26 Septembrie 2016, 08:34

EXECRABIL. Cineva m-a intrebat cu mult inaintea meciului daca Voluntarii sunt in stare sa castige. Iata raspunsul: sunt in stare dar n-o sa-i lase arbitrul !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează