FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Bogdan Lobonț, după comunicatul lui Dan Șucu: „Cum adică eu am ieșit impecabil?” » Ce spune despre negocierile cu Șumudică

Articol de , , - Publicat vineri, 03 mai 2024 15:57 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 17:37

Bogdan Lobonț, antrenorul interimar de la Rapid, a prefațat meciul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a din play-off, meci programat duminică, 5 mai, de la ora 21:30.

Tehnicianul numit ca interimar după demiterea lui Cristiano Bergodi a analizat rivala de duminică și a vorbit despre situația de la clubul giuleștean, care are un egal și 6 înfrângeri în play-off.

Dan Petrescu explică de ce s-a întors acum la CFR Cluj: „Dacă nu acceptam, venea alt antrenor
CFR CLUJ
Dan Petrescu explică de ce s-a întors acum la CFR Cluj: „Dacă nu acceptam, venea alt antrenor" » Critică transferurile: „S-au făcut greșeli”

VIDEO. Bogdan Lobonț: „Cum adică Bogdan Lobonț a ieșit impecabil din comunicatul domnului Șucu?”

„Suntem în fața unei alte partide fantastice. Avem posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de față. Dacă menținem atenția ca în precedenta partidă, mai puțin ultimele minute, putem obține ceva duminică. Totul depinde de noi. Băieții au demonstrat că sunt capabili de prestații bune, în ciuda rezultatelor.

CFR Cluj mereu a fost o echipă puternică, mereu a avut ca obiectiv câștigarea campionatului. Știm ce plusuri și minusuri au clujenii. Totul depinde de ceea ce facem noi. CFR a fost și rămâne o echipă puternică. Are resurse”, a spus Bogdan Lobonț la conferința de presă.

A vorbit și despre comunicatul emis de Dan Șucu, în care îi critica pe conducători, nu și pe antrenori: „Cum adică Bogdan Lobonț a ieșit impecabil din comunicat? Cred că mesajul lui a fost foarte clar, pentru toată lumea. Inclusiv pentru Bogdan Lobonț. Eu nu vreau să-mi exprim opinia. Pentru mine e clar. Am opinie, dar o țin pentru mine”.

Fostul portar a fost întrebat și despre întâlnirea dintre Dan Șucu, acționarul majoritar, și Marius Șumudică: „Nu m-a deranjat. Nu. De ce? Pentru că nu m-a deranjat.

Am spus de la prima conferință că nu am nicio presiune. Știu cine sunt, ce pot să fac și nu am nicio presiune. Să fie clar că Bogdan Lobonț și staff-ul lui fac maximum din cunoștințele pe care le au! Când faci maximum, nu ai cum să ieși cu imaginea afectată”.

De ce mă întrebați pe mine dacă sunt probleme fizice? Nu sunt preparator. Am cunoștințe, dar nu sunt. Și cred că ceea ce au arătat băieții în repriza a doua a meciului cu Craiova răspunde acestei întrebări. Ați văzut cu ce intensitate au alergat.

– Bogdan Lobonț

Citește mai multe știri din Superligă:

Superliga pe minus: găuri financiare pentru aproape toate cluburile! Doar 5 echipe au avut profit în 2023
FINANCIAR
Superliga pe minus: găuri financiare pentru aproape toate cluburile! Doar 5 echipe au avut profit în 2023
Adrian Porumboiu îi dă dreptate lui Mircea Lucescu: „Oțelul a luat campionatul fiindcă arbitrii aveau temă de la FRF” + Ce acuze îi aduce lui Istvan Kovacs
REACȚIE
Adrian Porumboiu îi dă dreptate lui Mircea Lucescu: „Oțelul a luat campionatul fiindcă arbitrii aveau temă de la FRF” + Ce acuze îi aduce lui Istvan Kovacs

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  05 Mai 2024, 03:41

saracul Lobi arata mai mult ca un pacient de la Psihiatrie decit antrenor la o echipa dorita de top!

memo
memo  •  03 Mai 2024, 23:54

Nu știu cum e Lobont ca antrenor ... dar pare un om axat pe rezultate și bun simt și cu respect. Ceea ce a cam lipsit in staff-ul romanesc al celor de la Rapid .

Python68
Python68  •  03 Mai 2024, 18:50

Ce anume ati fi vrut sa spuna Lobont? Sa cada in plasa raspunsurilor *** la intrebari si mai *** ale asa zisilor reporteri?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează