FOTBAL  »  Superliga  »  BULGARIA

Acuze incredibile după Steaua-Ceahlăul: "Meciul a fost aranjat, afacerea s-a făcut la turul cu Ludogoreţ"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 15:05

Jurnaliştii bulgari au lansat un scenariu incredibil, după partida pierdută cu 1-0 de Steaua în compania Ceahlăului, singurul gol fiind marcat de Achim.

Jurnaliştii de la Blitz.bg suspectează faptul că Steaua ar fi vîndut meciul cu nemţenii. Omul care ar fi intermediat această afacere fiind Kostadin Hadzhiivanov, care a fost implicat în mafia pariurilor şi este căutat de interpol pentru meciuri trucate în ţări precum Grecia, Macedonia sau Albania.

"Vineri au apărut primele informaţii că meciul va avea mai mult de un cartonaş roşu. Majoritatea caselor de pariuri au blocat partida. Intenţionat sau nu, în meci s-au dat două roşii".

Aceeaşi sursă scrie că Hadzhiivanov a fost pe Arena Naţională la partida tur din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Steaua şi Ludogoreţ, acela fiind momentul cînd ar fi "umblat" la meciul Stelei cu Ceahlăul. "Reamintim că în această vară UEFA a suspectat Steaua pentru eşecul din amical cu Ludogoreţ, 2-4. Se spune că s-a pariat masiv că steliştii vor primi peste 3,5 goluri", mai precizează cei de la blitz.bg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (232)
ricco
ricco  •  26 August 2014, 03:50

Bai A-NAL-FA-BE-TI-LOR, NU se spune "CARE a fost intermediarul?///)... Intrebarea corecta este "CINE a fost intermediarul?... Vai de mama voastra... Voi, astia care scrieti pe la 'gazeta' sintei SARMANI rau de tot... gata, nu va mai videcati...

f111
f111  •  25 August 2014, 23:44

Cred ca bulgarii au gresit,au confundat blatu ! Steaua-Pandurii a fost blat , nu asta ! A se vedea cota de la peste 3,5 goluri sau 4-6 goluri ! Efectele lui s-au vazut in meciul cu Ceahlaul ,cand baietii s-au crezut zmei chiar daca au jucat cu rezervele , asta-i viata !

mark_79
mark_79  •  25 August 2014, 23:03

bulgarii cred ca e ca la ei :D

Vezi toate comentariile (232)
Comentează