FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Adamescu taie din tot! » Marius Stan îl acuză pe noul patron că a făcut dispărute 4 milioane de euro

La nici doi ani după ce au luat titlul și Supercupa, gălățenii traversează momente extrem de dificile
La nici doi ani după ce au luat titlul și Supercupa, gălățenii traversează momente extrem de dificile

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 21:08

Noul patron a concediat jumătate dintre angajaţii clubului, a oprit căldura de la stadion şi a sistat aproape în totalitate acţiunile de marketing.

Situaţia de la clubul dunărean devine din ce în ce mai neclară, pe zi ce trece. Noul acţionar principal, Dan Adamescu, a început să ia diverse decizii pentru a scădea costurile de susţinere a clubului, chiar dacă acestea vor împiedica buna desfăşurare a activităţii sportive.

Printre hotărîrile importante se numără concedierea a aproximativ jumătate din angajaţi, inclusiv a şefului Centrului de copii şi juniori, Ilie Hagioglu, a directorul de marketing Dragoş Ghiuţă şi a organizatorului de competiţii, Laurenţiu Majearu. Nici bucătăresele nu vor fi păstrate, acestea primind preavize de concediere!

Căldura de la stadion a fost oprită, magazinul oficial nu a mai fost alimentat de o bună vreme şi revista oficială a fost închisă. Situaţia poate deveni şi mai complicată: oficialii clubului iau în considerare şi varianta conform căreia jucătorii vor fi daţi afară din locuinţele în care locuiesc în prezent, urmînd ca aceştia să fie mutaţi în alte apartamente mai ieftine, susţine dunareabatrana.com!

"Am temeri mari că au dispărut bani din club. Vorbesc de circa 4 milioane de euro. De unde ştiu? Există bănci, iar banii au fost mutaţi în alt cont" ( Marius Stan, primar Galaţi, pe 27 februarie 2013)

"Cînd Adamescu a luat clubul, în schimbul a numai un euro, iar în conturi erau 7 milioane de euro! De ce s-a ajuns în situaţia asta nu e treaba mea" (Marius Stan, prima Galaţi)

18,3 milioane de euro a încasat Oţelul după participarea în grupele Ligii Campionilor (2011-2012)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mateuts37
mateuts37  •  29 Martie 2013, 22:47

Seful Centrului de copii şi juniori - Ilie Hagioglu, directorul de marketing Dragoş Ghiuţă şi organizatorul de competiţii, Laurenţiu Majearu snt 3 personaje pe care nici eu nu le-as fi tinut daca as fi preluat clubul!

mateuts37
mateuts37  •  29 Martie 2013, 22:34

Nu mai ascultati minciunile lui Stan. Clubul era a lui Bors, Stan n-a semnat nimic ci doar a facut cartile astfel incat sa castige si Bors si Adamescu si el insusi. E minciuna cu 1 euro. Adamescu a platit cei 7-8 mii de euro care erau in cont, peste care a pus costul jucatorilor, a infrastructurii etc. Sa fie clar, clubul era a lui Bors nu a lui Stan.

mateuts37
mateuts37  •  29 Martie 2013, 22:30
Postat de steaua1986forever pe 27 Martie 2013, 15:36

Ultimele titluri in Romania au mirosit rau de tot. Incepand cu titlul de la cfr, urziceni, galati si anul trecut iar cfr....numai un orb nu si-ar da seama ca acolo s-au spalat bani. Procedeul e simplu "dai bani murdari la arbitraje" si ii "scoti curati de la UEFA". Plus dobanda. E simplu de tot. Pacat ca nu se "prinde" nimeni. Tot astept un scandal urias la noi in tara si investigatii serioase in fotbalul asta murdar din ultimii 10 ani. Dar nu sunt sanse ......

Hai bre, te pomenesti ca valiza lui jiji de la cluj era adusa tot din Galati sau Urziceni..vezi-ti mai intai barna din propriul ochi si apoi exprima-te despre paiele din ochii altora

Vezi toate comentariile (10)
Comentează