FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adi Popa vrea un succes categoric în derbyul cu Dinamo: "5-0 pentru Steaua? De ce nu?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 20:20

Mijlocaşul Stelei, Adi Popa, nu exclude varianta unui succes cu 5-0 în faţa marii rivale şi spune că atît el, cît şi colegii săi exclud varianta egalului.

"5-0 din Ghencea a fost cel mai frumos meci pentru mine, cea mai frumoasă amintire. Scorul se poate repeta, de ce nu? Este un meci de fotbal şi scorul se poate repeta oricând. Noi nu ne-am mulţumi cu un punct" a declarat Adi Popa la Fanatik Show de la DigiSport. 

...despre derby: "Meciul cu Dinamo este unicul derby. Nu pot spune că există o favorită certă, dar noi plecăm cu un mic avantaj. Nu e un derby dezechilibrat.

Aşa s-a zis şi anul trecut înaintea meciului cu Rapid, că o să fie cel mai dezechilibrat derby şi pînă la urmă s-a terminat egal. Nici un meci nu seamănă cu celălalt. Sperăm totuşi să continuăm seria victoriilor obţinute în ultimii ani. Deşi a plecat Alexe, Dinamo are jucători, cum ar fi Curtean sau Matei, care ne pot pune probleme" a mai spus Adi Popa.

...despre contracandidatele la titlu: "Din ce declară cei de acolo şi din ce am observat şi eu, Dinamo nu are şanse la titlu. Dacă la începutul sezonului mi se păreau CFR şi Petrolul principalele contracandidate la titlu, acum văd că şi Pandurii şi Astra intră în cursă.

Trebuie să intrăm în ritm, să cîştigăm meciuri şi cînd vom avea un avans de puncte destul de mare vom putea spune că o să cîştigăm la pas campionatul" a recunoscut Adi Popa.

...despre cei 5.000 de stelişti care vin la derby: "Şi anul trecut cînd am fost oaspeţi tot ca gazde ne-am simţit pentru că au fost mulţi stelişti. Şi anul acesta va fi la fel probabil" a concluzionat mijlocaşul Stelei.

Dinamo - Steaua este duminică, de la ora 21:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (116)
avocatul85
avocatul85  •  10 August 2013, 16:37

fc dinamo 1948 rusinea fotbalui romanesc ! _____________________________________________ fc dinamo 1948 rusinea fotbalui romanesc !

avocatul85
avocatul85  •  10 August 2013, 15:30

fc dinamo 1948 rusinea fotbalui romanesc !

avocatul85
avocatul85  •  10 August 2013, 12:55
Postat de timarhac pe 10 August 2013, 00:09

Nu sunt mincinos... niciodata nu m-am certat cu vreun stelist, dinamovist, rapidist. Nu ma supar pe ei nici cand ma tachineaza. "Gigistii? nu am treaba nici cu ei, doar asa,arunc cateodata o piatra in fantana... sa vad ce se intampla. :)))

atunci vezi de treaba ta !

Vezi toate comentariile (116)
Comentează