FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Adio, Ghencea: de ieri e clar că Steaua va juca numai pe Arena Naţională » Acord Steaua - Oprescu!

Steaua a plătit 30.000 de euro chirie pentru a disputa meciul cu Rapid pe Arena Naţională şi a avut încasări de peste 200.000 de euro din bilete
Steaua a plătit 30.000 de euro chirie pentru a disputa meciul cu Rapid pe Arena Naţională şi a avut încasări de peste 200.000 de euro din bilete

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 21:47

Gigi Becali s-a întîlnit ieri cu primarul Capitalei, cu care a bătut palma în privinţa disputării tuturor meciurilor de acasă, inclusiv cele din retur, pe stadionul de 5 stele din Bucureşti


Steaua a debutat pe Arena Naţională în derby-ul cu Rapid, însă nu avea siguranţa că poate să joace meci de meci acolo, indiferent că e vorba despre campionat, Europa League şi Cupa României. Reprezentanţii Primăriei îi avertizaseră pe cei din Ghencea că prezenţa Stelei acolo în returul campionatului era pusă sub semnul întrebării pentru că UEFA nu vrea să rişte nimic privind finala Europa League, din luna mai.

6 meciuri în 2011, 7 în prima jumătate din 2012
Ieri însă, Gigi Becali a avut o discuţie "face to face" cu Sorin Oprescu, în care lucrurile s-au clarificat şi s-a bătut palma ca Steaua să joace toate meciurile pînă la finalul lui 2011 pe Arena Naţională: cu Maccabi Haifa (3 noiembrie), cu Chiajna (6 noiembrie), cu FC Braşov (26 noiembrie), cu CFR (10 decembrie), cu AEK Larnaca (15 decembrie) şi cu Voinţa Sibiu (18 decembrie).

Se schimbă gazonul, se "aduce" lumină pentru iarbă
Şi în retur, Steaua şi-a asigurat ca stadion propriu Arena Naţională, motiv pentru care s-a stabilit ca în luna februarie, înainte de startul părţii a doua a campionatului, să fie schimbat gazonul. Mai mult, în maximum 10 zile se va închiria o instalaţie specială, care să lumineze deasupra ierbii, tocmai pentru a o ajuta la procesul de fotosinteză şi a face gazonul să se prezinte în condiţii bune. Ulterior, se va şi achiziţiona o astfel de instalaţie, aşa cum există pe marile stadioane ale Europei.

41.432 de spectatori au fost prezenţi pe Arena Naţională la meciul Steaua - Rapid, record absolut în acest campionat

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
stiatzik
stiatzik  •  27 Octombrie 2011, 13:20

*vreti

stiatzik
stiatzik  •  27 Octombrie 2011, 13:18

duceti-va la meciuri.. bagati bani in buzunarul lui jiji.., ca si asa va tot plangeti de el.. daca vrei sa faceti o treaba (sa il ofticati pe jiji si sa aduceti echipa inapoi pe ghencea) nu va duceti la meciuri.. sa vedeti cum dupa 3 meciuri in care se arde la buzunar cu chiria jiji cedeaza.. dar nu, voi va duceti si ii faceti bani lu nea jiji, ca apoi sa va plangeti de el...

katakuha
katakuha  •  27 Octombrie 2011, 13:16
Postat de vladutz13 pe 27 Octombrie 2011, 02:26

Eu o sa ma duc la toate meciurile Stelei pe National.... mai ales daca tin biletele atat de ieftine. Atmosfera nu este clar ca in Ghencea.... nici galeria nu mai e ca inainte (vina lui Mustat), insa macar am scaun curat si drumul e asfaltat pana la stadion :)

Du-te la teatru. E drum curat, luminat si scaunul e moale si curat. Pretul e poate chiar mai mic. Ah, dar stai, tu esti un tzarambete ordinar si mergi la meci doar ca sa spargi seminte si sa faci poze cu oierul luminii.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close