FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adio, sărbătoare! » Titlul cucerit de Steaua nu va mai fi udat cu şampanie

Ultrașii Stelei nu vor mai avea ocazia să petreacă în oraș alături de favoriți
Ultrașii Stelei nu vor mai avea ocazia să petreacă în oraș alături de favoriți

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 22:11

Cu Gigi în puşcărie, Steaua a anulat toată petrecerea de la meciul cu FC Braşov, de marţea viitoare, atît de pe stadionul Arena Naţională, cît şi din Piaţa Constituţiei.

Steaua a pregătit cu mare fast partida cu FC Braşov, de săptămîna viitoare, cînd programase o petrece grandioasă cu ocazia cuceririi titlului cu numărul 24. Noua situaţia de la echipă însă, cu Gigi Becali condamnat şi deja încarcerat, a schimbat radical planurile şefilor.
"Am contramandat absolut toată sărbătoarea de la meciul cu Braşovul", a anunţat aseară Mihai Stoica la Fanatik Show. Steaua - FC Braşov e programat marţea viitoare, de la ora 20:30, iar suporterii rezervaseră deja online peste 40.000 de bilete.

Steaua pregătea o mare sărbătoare, atît pe stadion, la finalul jocului, alături de cei 50.000 de fani, cît şi după. Se închiriase un autocar deschis, cu care jucătorii urmau să meargă în Piaţa Constituţiei, unde s-ar fi strîns alte mii de stelişti şi unde ar fi avut loc, la finalul zilei, un grandios foc de artificii.

Nu va mai fi nimic din toate acestea, fotbaliştii, antrenorii şi cei din staff urmînd doar să primească trofeul, tricourile şi medaliile de campioni la finalul disputei cu "stegarii". Apoi, vor face doar un tur de stadion, după care se vor retrage la vestiare.

"Cu actualul lot intrăm sigur în Ligă"
Reghecampf a oferit un interviu pentru Jurnalul Naţional, publicat aseară pe site, în care a comentat pe marginea viitorului său. "Acest titlu e cea mai mare performanţă a mea ca antrenor, dar vor veni şi altele. De exemplu, acum, obiectivul nostru e accederea în grupele Ligii, iar dacă ne vom păstra acest lot, atunci sînt sigur că ne vom califica fără probleme", a spus Reghe, care a răspuns şi cît de greu i-a fost să refuze alte oferte pentru a rămîne în Ghencea: "Vorbim despre Steaua, cea mai bună şi cea mai titrată echipă din România".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
daniaania
daniaania  •  23 Mai 2013, 15:24

si asta se intampla pt ca oierul nerusinat a facut multe blasfemii!!!Platesc suporterii..

aki09
aki09  •  23 Mai 2013, 13:23

asta mi se pare o porcarie! nu are legatura una cu alta! De 7 ani asteptam sa ne bucuram impreuna si acum nu mai facem nimic ca Gigi e la racoare? E ca si cum cei 22 de milioane de suporteri din tara ai Stelei nu conteaza! Urat! :(

stelistu.batran
stelistu.batran  •  23 Mai 2013, 12:09
Postat de alpin pe 23 Mai 2013, 11:29

Sa-l ude cu pungutzele dopante ale lui regheBLAT! Jucatorii ar trebui lasati in pace. Sa sarbatoreasca cei care au "rezolvat" acest titlu. Ce amestec au bietii jucatori in furtul acesta?!?

BAI aLPIN NU STIU DE CE TE INJURA ASTIA PE AICI, MEREU, DAR EU ITI DAU DREPTATE; DE CE AR TREBUI O SARBATOARE ANULATA? tITLUL E AL JUCATORILOR, ANTRENORULUI SI COLABORATORILOR LUI! restul pot sa stea langa cel mai proost mafiot din istoria Romaniei, singurul imbheeecil care face parnaie pentru o asemenea escrocherie; si cand te gandesti ca in tara au avut loc la nivel local mii de asemnea schimburi, a se vedea toate cartierele de vile de la marginea oraselor resedinta de judet, indiferent cat de sarac sau bogat este judetul respectiv!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează