FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adio, Sporting! » Şanse nule pentru Dorin Rotariu să mai ajungă la vicecampioana Portugaliei

Dorin Rotariu e dorit și de CS U Craiova
Dorin Rotariu e dorit și de CS U Craiova

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 23:35

Trupa pregătită de Marco Silva i-a adus deja pe Slavcev de la Litex şi pe Petkovici de la Steaua Roşie. Ambii au costat cîte 2,5 milioane de euro, Dinamo a cerut 4 milioane pentru Dorin.

Trecerea lui Dorin Rotariu la Sporting devine o Fata Morgana. Asta pentru că preţul fixat de Dinamo, circa 4 milioane de euro, e considerat exagerat de lusitani, care se reorientează deja în mercato. Dovada vine dinspre Bulgaria şi Serbia, de unde portughezii şi-au asigurat serviciile a doi tineri mijlocaşi, la preţuri semnificativ mai scăzute decît cel solicitat de la Bucureşti.

Primul a fost Simeon Slavcev (20 ani), cumpărat de la Litex Loveci pentru 2,5 milioane de euro, contract pe cinci sezoane. Internaţionalul bulgar poate evolua oriunde în axul central median: la închidere, mijlocaş central sau ofensiv.

A doua opţiune a lui Sporting a fost Marko Petkovici (21 ani), pentru care s-au plătit tot 2,5 milioane de euro. Căpitanul "naţionalei" de tineret a Serbiei joacă în banda dreaptă şi a ajuns în Portugalia după numai un sezon petrecut la Steaua Roşie Belgrad.

1,3 milioane de euro e oferta făcută de CSU Craiova pentru transferul lui Dorin Rotariu

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Familia Rotariu la Craiova?
Gazeta a anunţat ieri interesul celor de la CSU Craiova pentru tînărul Dorin Rotariu. Ultima mutare face şi mai accesibil un posibil transfer. Unchiul lui Roti, Iosif Rotariu, se va alătura lui Gabi Balint în Bănie, în postura de antrenor secund. Momentan Iosif este în Canada, dar va semna cu echipa din Craiova imediat ce se va întoarce în ţară!

PCH domină
Echipa selecţionată a suporterilor PCH, care reprezintă România la turneul EUROFAN, de la Lvov, Ucraina, a avut o primă zi a competiţiei foarte bună. Fanii dinamovişti au învins selecţionatele fanilor de la Karpatî Lvov, 2-0, pe reprezentanta Irlandei, 3-0, şi echipa fanilor din Suedia, cu 6-0. Antrenorul Flavius Stoican chiar le-a promis fanilor că o să testeze la întoarcere cîţiva suporteri, care vor fi chemaţi în primul cantonament al "cîinilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:25
Postat de aldo_m pe 08 Iunie 2014, 19:34

daca pustiul pleaca va ajunge ca alexe o petarda nu va mai pupa nationala nici mica nici mare DACA PLEACA SE VA RATA daca ramane are timp sa creasca sa-si imbunatateasca jocul sa devina mai puternic dar se pare ca mama lui DEJA LA SFATUIT PROST tare prost

e mai slab decat alexe. alexe era mult mai in forta cand a plecat in afara.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:25
Postat de unico_biancorossi pe 08 Iunie 2014, 17:38

cat despre subiectul principal : nici in vise nu si l-a dorit sporting pe rotariu atat de tare, ca era de mult la lisabona. punct.

o tampenie, demontata de trecerea timpului. roti e tot la dinamo, iata...)

breitner
breitner  •  09 Iunie 2014, 08:40

Si asta va muri speranta, mai mult din cauza maica-si care-l tine sub fusta!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează