FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adio, Steaua! Cristi Manea, aproape de un supertransfer la o echipă de Champions League

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 22:42

A debutat la naţională în meciul cu Albania, cîştigat de România, 1-0, şi a făcut o figură foarte frumoasă. Cristi Manea a atras imediat atenţia mai multor echipe, atît din ţară, cît şi de "afară". 

Ziaristul de la Sky Sports Italia, Gianluca Di Marzio, care e cunoscut pentru faptul că anunţă transferuri importante, a scris pe pagina sa oficială de Twitter despre transferul puştiului de la Viitorul Constanţa.

Are doar 16 ani şi 10 luni, dar este foarte aproape de Schalke 04, anunţă jurnalistul. Manea este dorit foarte mult şi de Gigi Becali, care şi-ar vrea să-l vadă în Ghencea.

"Are foarte multe oferte, e un jucător de care multe echipe s-au interesat. Să vedem ce va fi", a anunţat Hagi imediat după jocul cu Albania.

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (97)
ortega
ortega  •  09 Iunie 2014, 11:59

Pare un țygan numai bun de Turmă ... Dacă dau nemții banii , se fraieresc , ca și cu Marica ... Sper să nu-i dea bani blatistului că e în stare să-și scape cârpa de echpă și la anul , indiferent câte retrogradează ... Taraba e mai vizibilă țn liga 1 decât pe coclaurile din Medgidia ...

ainraymon
ainraymon  •  08 Iunie 2014, 22:36

Ce sa faca si el saracu... Mai bine kustruieste banaca si ia si bani mai multi dupa care se intoarce in tara si isi deschide o mica saormarie! C-asai la moda! In orice caz toate vedetele astea care s-au autoexportat inainte de vreme au ajuns anonimi! Poate sa-mi spuna cineva ce se mai aude de marile talente transferate cus surle si trambite la marile echipe ale Europei? Mai auzim din cand in cand ca ii mai convoaca ba un Piturca ba un Iovan ba Stelea... Ca in rest cara mingile si lustruiesc bancile!!! Eu il sfatuiesc sa se duca pentru numai asa poate sa ajunga si el ca Mitea!!!

gabonne1982
gabonne1982  •  08 Iunie 2014, 15:00

este o sabie cu doua taisuri si transferurile astea la varste de pana in 20 de ani.Pe de-o parte este bine sa plece,desi nu va prinde echipa la Schalke,ci probabil va fi imprumutat pentru rodaj si exeprienta la o echipa mai slab cotata.Dar pe de alta parte,daca ramane in Liga I risca sa se plafoneze din cauza unui campionat din ce in ce mai slab si cu putine meciuri de un nivel care sa-i permita sa creasca valoric.Cat despre echipa nationala,cred ca are un mare dezavantaj prin faptul ca-l are concurent pe post pe Matel.Si nu cred ca-l poate scoate din echipa in viitorul apropiat.Dar este bine ca avem macar un post acoperit cum trebuie.Trebuie doar sa fie disciplinat si serios

Vezi toate comentariile (97)
Comentează