FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Cristea suportă orice pentru Derby de România » Injecţii pentru Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

"Prinţul" a fost supus unui tratament riguros ce a dat roade. De ieri, mijlocaşul a început antrenamentele normale şi va fi pe teren duminică seara.

Problemele musculare l-au supărat teribil pe Adrian Cristea în ultimele săptămîni. Cu Oţelul (1-2), i-a recidivat leziunea pe aductori, iar de atunci fotbalistul de 26 de ani se chinuie să revină la parametrii optimi.

"Prinţul" a fost supus unui tratament intensiv cu injecţii şi diverse unguente ce-i grăbesc recuperarea, iar de ieri a revenit la antrenamente normale alături de colegi. Doctorii ce l-au avut sub supraveghere în ultimele zile susţin că, dacă nu intervine ceva neprevăzut, Adi va fi din primul minut pe teren în Derby de România, duminică, de la 20:30.

Ganea nu poate
În viziunea lui Andone, Cristea e cel care poate face diferenţa, de aceea "Fălcosul" se gîndeşte să-l pună în spatele atacantului central, unde a dat cel mai bun randament. Antrenorul ar vrea o linie de mijloc cu Torje, Ad. Cristea şi Alexe, iar Mărgăritescu şi N'Doye în faţa apărătorilor.

Vîrf împins va fi, cel mai probabil, Marius Niculae, întrucît Liviu Ganea încă se resimte după problemele musculare acuzate la acelaşi meci cu Oţelul. Atacantul de 22 de ani a fost chemat la naţionala de tineret, însă zona afectată a cedat la miuţa de ieri.

"E jucător, nu fotbalist!"
Pozele nud apărute în Cancan săptămîna trecută i-au adus numai probleme lui Adrian Cristea. Andone a purtat o discuţie cu el zilele trecute pentru a-l îmbărbăta, mai ales că mai mulţi oameni de fotbal l-au criticat dur. Chiar antrenorul a insistat pe lîngă şefi ca mijlocaşul să nu fie amendat. "Eu l-aş fi pus pe Cristea pe lista de transferuri. E o diferenţă între a fi fotbalist şi a fi jucător", a tunat Mircea Sandu.

24 de goluri în 169 de meciuri din Liga 1 Bergenbier are Adrian Cristea

"Tensiune la puterea a 10-a!"
Cristi Borcea a vorbit ieri despre importanţa şocului cu Steaua: "E o săptămînă normală pentru noi, dar cu tensiunea dusă la puterea a 10-a. Indiferent de antrenori sau de jucători, meciurile Dinamo - Steaua vor fi mereu de 1X2. Ne dorim să cîştigăm această partidă specială pentru că un rezultat de egalitate sau un eşec ne distanţează mult de primele locuri".

Premiaţi de şefi
Roş-albii au fost înştiinţaţi că vor juca pe o primă consistentă împotriva Stelei. Cristi Borcea şi Nicolae Badea vor să ofere 100.000 de euro de echipă în cazul unei victorii în faţa marii rivale. Singura dată cînd "cîinii" au primit o sumă de bani a fost la meciul cu Rapid (3-2), cînd fiecare titular a încasat cîte 7.000 de lei. Oameni de afaceri din preajma echipei au promis şi ei că îi vor motiva financiar pe elevii lui Andone.

Ando, Lăcă şi Andreea Marin
Prieteni de peste 25 de ani, Ioan Andone şi Marius Lăcătuş se şicanează înaintea Derby-ului de România. "Păcat că nu mai jucăm noi, ce vremuri frumoase erau! Îi pregătesc o surpriză lui Marius", a zis "Fălcosul". "Stai cuminte, Andreea Marin! Mă iei tu cu surprizele aşa de la începutul săptămînii?!", a replicat "Fiara" la GSP TV.

- Ionel Augustin (55 de ani) se întoarce în Ştefan cel Mare după ce formaţia pe care o antrena, Minerul Lupeni, s-a retras din seria a doua a ligii secunde. "Voi ocupa o funcţie la prima sau la a doua echipă. Voi discuta cu Andone în privinţa asta", a zis "Oneaţă".
- Emilian Dolha s-a antrenat normal ieri, după ce zilele trecute suferise o întindere la umărul drept. Portarul de 30 de ani e favorit să fie titular cu Steaua.
- Djakaridja Kone s-a accidentat la antrenamentul de ieri la genunchiul drept. Azi, ivorianul va face un RMN pentru a vedea dacă poate evolua cu Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vasglo
vasglo  •  12 Octombrie 2010, 10:50

Erata, a se citi corect: "Prinţul" a fost supus unui tratament intensiv cu injecţii şi diverse unguente pentru marirea p.e.nisului.":)

haiku
haiku  •  12 Octombrie 2010, 10:43

Dimpotriva, Ad. Cristea joaca in general mai bine in meciurile cu miza. A dat goluri Stelei, lui Besiktas, e printre putinii jucatori constant remarcati in meciurile europene etc.

sundancekid
sundancekid  •  12 Octombrie 2010, 10:12

Adevarul e ca m-am convins si de asta ! Nu ma intereseaza viata lui privata, dimpotriva treaba lui ce face...dar am ajuns la concluzia ca e u mare fis ...e tehnic cu echipe mici din romanika sau de afara ( vezi balti) cum da de o echipa mai de mijlocul clasasamentului din europa nici nu misca in front.... ! Asta are 3,4 meciuri bune intr-un an !! nE TRAGE MULT IN SPATE . Chiar daca cu sansa ar juca bine cu steaua sunt sigur ca dupa aia nu il mai vezi vreo 5,6 etape ! Poate il vindem prin azerba

Vezi toate comentariile (5)
Comentează